Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az olyan emberekről, akik hagyják hogy a párjuk halálra dolgozza magát, azért, hogy jólétben éljenek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm,még csak 40 éves,de éjjel-nappal dolgozik,hogy minden luxus meglegyen a családnak.

A feleséget nem is zavarja,hogy a pasija hulla fáradt mindig,a lényeg,hogy a luxus meglegyen.

Szerintem ez baromira nem szeretet....

Ti mit gondoltok erről?

2016. márc. 17. 21:15
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
40%
Én sem tudnék így élni, de ha a pasinak olyan rossz lenne, már rég otthagyta volna a nőt. Annyira nem kell sajnálni.
2016. márc. 17. 22:32
 22/44 anonim ***** válasza:
45%
el kell válni az ilyen pasitól
2016. márc. 17. 22:36
 23/44 anonim ***** válasza:
92%

Nekem Hofi jutott eszembe: "A mama, az tuggya!"

Tudja egy frászt, csak szeretné.

2016. márc. 17. 22:45
 24/44 anonim ***** válasza:
71%
bányaló,de a fittnes velnesztől nem fognak elhizni,legalább és legközelebb vigyék anyúkát is szegényt,másképp gajra vágja a házasságukat a vén banya . :))
2016. márc. 17. 22:53
 25/44 vonószenekar válasza:
91%
A férjem naponta 12-13 órát dolgozik, 600 ember dolgozik alatta. A 4 napos ünnepből 3 napot dolgozott, vmit elrontottak, bement, hogy megoldja a problémát. Hiába könyörgöm, hogy ne dolgozzon annyit, mégis csinálja. Ha végre el tudom rángatni a munkából, mindig elutazunk nagyon jó helyekre, és bármilyen furcsa, nem magam miatt szervezem ezeket az utazásokat, hanem azért, hogy a férjemet ne érkék el, és a gyerekeit legalább ilyenkor lássa.
2016. márc. 17. 23:00
 26/44 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy feltöltődik mentálisan a wellnesstől.

Viszont fizikálisan biztos nagyon le fog robbanni.

Gondolom nem sportol semmit,csak a munka,és a munka.

Én csoffadt testtel le sem öltöznék fürdőruhába.

Bár lehet őt ez nem érdekli.

Én sosem értettem az olyan embereket,akik csak a pénzben látnak mindent,lehet ezért is idegenkedem részben az ilyen emberektől.

Ha napi 12 órát kellene dolgoznom,és biztos nem töltődnék fel 2 nap wellnesstől.Hanem idővel nem érezném jól magam a bőrömben,hogy túlhajtom magam,és egészségtelenül élek..

2016. márc. 17. 23:03
 27/44 A kérdező kommentje:

"A férjem naponta 12-13 órát dolgozik, 600 ember dolgozik alatta. A 4 napos ünnepből 3 napot dolgozott, vmit elrontottak, bement, hogy megoldja a problémát. Hiába könyörgöm, hogy ne dolgozzon annyit, mégis csinálja. Ha végre el tudom rángatni a munkából, mindig elutazunk nagyon jó helyekre, és bármilyen furcsa, nem magam miatt szervezem ezeket az utazásokat, hanem azért, hogy a férjemet ne érkék el, és a gyerekeit legalább ilyenkor lássa."

Ez teljesen más,mert te elfogadtad a férjed munkamániáját.

Ezért nem te vagy a felelős.

Viszont ezt a pasit keményen tolja a nő,és szerintem ezért is csinálja,mert meg akar felelni neki.

Van egy pici lányuk,aki már csak pár éves,és a jövőre is gondolni kellene.

Mi lesz,ha apu kap egy infarktust,vagy agyvérzést 50 évesen?(nem rég egy ilyen korú ismerősöm halt meg).

Szerintem az egészség mindennél fontosabb.

2016. márc. 17. 23:06
 28/44 MZ.per.X ***** válasza:
92%

Nekem az ilyenhez nincs sem pozitív, sem negatív véleményem, felnőtt emberek, ő dolguk hogy élnek, felnőtt korban mindenki maga dönti el, hogy rendezi az életét.

"Az anyja szerint azért csinálja ezt,mert fél,hogy a nő elhagyná őt,ha nem dolgozna ennyit."

Egyrészt az ilyen "valakinek a valakije szerint a valakinek a valakije" típusú történeteket fenntartással kell kezelni.

Másrészt ha így is van, akkor arra azt lehet mondani, hogy valamit valamiért. Ha neki pénzéhes nő kell, dolgozzon érte, ha nyugodt élet kell, akkor keressen másik nőt.

"nem tudnám élvezni azt a fajta luxust,ami miatt ilyen sokat kell szenvedni"

De ez te vagy, nem magad alapján kell mindenkit megítélni. Másrészt nézhetjük úgy is, hogy lehet 5 napig hajtja magát, de hétvégén van 2 nap kikapcsolódás, feltöltő program. Vagy csinálhatja hogy nem hajt, de akkor marad az otthon ülés 4 fal között, van aki meg attól csavarodik be.

2016. márc. 17. 23:08
 29/44 anonim ***** válasza:
94%

"Nemrég látogattam meg egy rokonomat,aki mesélte,hogy a fia mennyit dolgozik,hogy meglegyen minden.

Minden hétvégén szinten wellnesezni mennek,vagy valami program van,mert a menyének nagyok az igényei. "

Igen, megszólalt anyós pajtás.

Esetleg a fia is menni akar, és menye is dolgozik.

2016. márc. 17. 23:14
 30/44 anonim ***** válasza:
65%

anyős vigye a menyét.

és a menyétet is

2016. márc. 17. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!