Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az olyan emberekről, akik hagyják hogy a párjuk halálra dolgozza magát, azért, hogy jólétben éljenek?
Egyik ismerősöm,még csak 40 éves,de éjjel-nappal dolgozik,hogy minden luxus meglegyen a családnak.
A feleséget nem is zavarja,hogy a pasija hulla fáradt mindig,a lényeg,hogy a luxus meglegyen.
Szerintem ez baromira nem szeretet....
Ti mit gondoltok erről?
13-as:
Azon én is sokat derültem. :D
Már régóta vártam egy hasonló kérdésre.
Ja,vártam már ezt is.
Irigység.
Én embernek érzem magam,és nem tudnám élvezni azt a fajta luxust,ami miatt ilyen sokat kell szenvedni.
Persze,ha ingyen adnák senki nem utasítaná vissza,de ilyen áron nekem nem kellene.
És bűntudatom is lenne,hogy azért,hogy én így élek másnak szenvednie kell.
ja mert a nő nem dolgozik csak szegény pasik meloznak...
a pasinak nem kel ám a luxus....
ezt a stereotip melodrámát 2016 ban röhejes
Az ismerősöd anyja szerintem nem csipázza a menyét.
Két dolgot gondolok:
1. Foglalkozzon mindenki a saját életével.
2. Kívülről nem minden az, aminek látszik.
Anyuka csak azt látja (vagy csak azt akarja látni), hogy a fia rengeteget dolgozik, a menye pedig szeret wellnesszezni. A kettő között pedig nem biztos, hogy van összefüggés.
Tudod vannak olyan munkahelyek, amik jól fizetnek, de magas a követelmény, felelősségteljes a munka, és ez nem csak napi 8 órát jelent hanem elég sok túlórát is.
Ha valaki ilyen munkát végez, akkor igényli a feltöltődést, tehát az ismerősöd nem biztos, hogy csak a párja miatt, kényszerből megy wellnessezni, előfordulhat, hogy neki is jólesik az egész heti hajtás után.
Következtetés: ne ítélkezz a feleségről, fogalmad sincs mi van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!