Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire dolgozza fel egy 5...

Mennyire dolgozza fel egy 5 éves kislány, hogy apunak új barátnője van?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vagyok gonosz mostoha, és nem is szeretnék az lenni, nagyon szeretem a gyerekeket!

A történet lényege, hogy páromnak van egy 5 éves kislánya.Találkoztam már vele, de akkor még nem voltunk együtt. Tüneményes kis hercegnő, imádom a gyerekeket, de nagyon félek a találkozástól, hogy hogy fogja fogadni azt, hogy apának új barátnője van.Tudom, hogy a gyerekek nagyon értelmesek, csak nem tudom, hogy ezt hogy dolgozzák fel. Nem tudom igazából mikor fogok vele találkozni, 1 hónapja vagyunk együtt.

Akinek esetleg volt már ilyen kapcsolata, szívesen meghallgatnám a tapasztalatait!:)

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 22. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Kit keresel megint?:D
2014. jan. 22. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés csak az, hogy anyuka mennyire oltogatja otthon a kislányt
2014. jan. 22. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves elso!

Nem tudom mirol beszelsz ez az elso ilyen jellegu kerdesem,mert -mint irtam is- egy honapja vagyunk egyutt.

Kedves masodik!

Eleg erdekes az anyuka, bar en csak hallomasbol ismerem de szerintem elegge fogja...

2014. jan. 22. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor nehéz dolgod lesz, de ne add fel
2014. jan. 22. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:

1# ????? Lemaradtam valamiről?:-)

Minden eset egyedi. Beszéld meg a pároddal,h.a kislány tude rólad,beszéltek e rólad és arról,h.apa és anya már nem él együtt és ez így marad. Tudjon arról,h.fog veled találkozni,ha lehet legyen megkérdezve,h.szeretne e egyáltalán találkozni veled. Ha nagyon tiltakozik-anyuka duruzsol,ha nyitott a kislány-anyuka együttműködő és nem használja fel a gyereket.

A találkozón,ne bújj az apjába,ne ölelgesd,puszilgasd! A kislány legyen úgymond a középpont. Neérezze,h.osztozkodnia kéne az apukáján veled,mert ott vége mindennek! Idővel megszokja,h.apa kap tőled is puszit és te is kapsz apától...

2014. jan. 22. 17:31
 6/12 Miss Huuuha válasza:
33%

Amikor én 5 éves voltam a szüleim már rég elváltal. Akkor én még nem értettem, csak annyit h mostantol külön lakunk majd apától. Nem emlékszem, h nagy lelki megpróbáltatás lett volna,mert annyi idösen még nem is tudtam ezt. Szóval szerintem a lányod sem érti még, majd csak öregebb korában

13l

2014. jan. 22. 17:34
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom... én eleve nem jönnék össze olyannal akinek gyereke van. Mindig is gondot fog jelenteni valahol.
2014. jan. 22. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha tudomásul veszed, hogy nem te vagy a gyerek anyja, és nem hiszed azt, hogy egyenrangú vagy a gyerek életében az anyjával, és tiszteletben tartod az anyuka kéréseit, akkor nem lesz baj. Amit meg az apukák és közeli haverjaik mesélnek az anyukákról, többnyire kőkemény ferdítések vagy hazugságok.
2014. jan. 22. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Neki az, hogy most apa már nem anyát, hanem a másik nénit szereti, nem jelent semmit. Ő azt látja, hogy eddig apa fürdette, most már nem. Ha te rendes vagy vele, és nem szidod neki SOHA az anyját, nem lesz baj. Akkor sem, ha az anyja ezt teszi veled. A gyerekeknek borzasztó igazságérzetük van, és egy 5 évesben még nincsenek olyan panelek, ami miatt nem szólna vissza az anyjának, hogy dehát az a néni a barátom, olyan jót játszottunk! Ne kezeljétek úgy ezt a találkozót, mintha egy kamasz gyereke lenne, mert ő se értékeli úgy. Nincs megfelelési kényszer, egy 5 évessel elég könnyű megszerettetni magad.
2014. jan. 22. 21:38
 10/12 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Ha kedves és megértő vagy vele, nehezen tudom elképzelni, hogy ne fogadna el öt évesen! Írta az egyik válaszadó, hogy ne akard az anyukáját játszani, ezt érdemes megfogadni!
2014. jan. 23. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!