Mennyire dolgozza fel egy 5 éves kislány, hogy apunak új barátnője van?
Félreértés ne essék, nem vagyok gonosz mostoha, és nem is szeretnék az lenni, nagyon szeretem a gyerekeket!
A történet lényege, hogy páromnak van egy 5 éves kislánya.Találkoztam már vele, de akkor még nem voltunk együtt. Tüneményes kis hercegnő, imádom a gyerekeket, de nagyon félek a találkozástól, hogy hogy fogja fogadni azt, hogy apának új barátnője van.Tudom, hogy a gyerekek nagyon értelmesek, csak nem tudom, hogy ezt hogy dolgozzák fel. Nem tudom igazából mikor fogok vele találkozni, 1 hónapja vagyunk együtt.
Akinek esetleg volt már ilyen kapcsolata, szívesen meghallgatnám a tapasztalatait!:)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves elso!
Nem tudom mirol beszelsz ez az elso ilyen jellegu kerdesem,mert -mint irtam is- egy honapja vagyunk egyutt.
Kedves masodik!
Eleg erdekes az anyuka, bar en csak hallomasbol ismerem de szerintem elegge fogja...
1# ????? Lemaradtam valamiről?:-)
Minden eset egyedi. Beszéld meg a pároddal,h.a kislány tude rólad,beszéltek e rólad és arról,h.apa és anya már nem él együtt és ez így marad. Tudjon arról,h.fog veled találkozni,ha lehet legyen megkérdezve,h.szeretne e egyáltalán találkozni veled. Ha nagyon tiltakozik-anyuka duruzsol,ha nyitott a kislány-anyuka együttműködő és nem használja fel a gyereket.
A találkozón,ne bújj az apjába,ne ölelgesd,puszilgasd! A kislány legyen úgymond a középpont. Neérezze,h.osztozkodnia kéne az apukáján veled,mert ott vége mindennek! Idővel megszokja,h.apa kap tőled is puszit és te is kapsz apától...
Amikor én 5 éves voltam a szüleim már rég elváltal. Akkor én még nem értettem, csak annyit h mostantol külön lakunk majd apától. Nem emlékszem, h nagy lelki megpróbáltatás lett volna,mert annyi idösen még nem is tudtam ezt. Szóval szerintem a lányod sem érti még, majd csak öregebb korában
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!