Mennyire dolgozza fel egy 5 éves kislány, hogy apunak új barátnője van?
Félreértés ne essék, nem vagyok gonosz mostoha, és nem is szeretnék az lenni, nagyon szeretem a gyerekeket!
A történet lényege, hogy páromnak van egy 5 éves kislánya.Találkoztam már vele, de akkor még nem voltunk együtt. Tüneményes kis hercegnő, imádom a gyerekeket, de nagyon félek a találkozástól, hogy hogy fogja fogadni azt, hogy apának új barátnője van.Tudom, hogy a gyerekek nagyon értelmesek, csak nem tudom, hogy ezt hogy dolgozzák fel. Nem tudom igazából mikor fogok vele találkozni, 1 hónapja vagyunk együtt.
Akinek esetleg volt már ilyen kapcsolata, szívesen meghallgatnám a tapasztalatait!:)
Köszönöm a válaszokat!
Az én párom kislánya is öt éves. Eleinte én is féltem a találkozástól, de a kiscsaj az első pillanatban megszeretett, és én is őt. :)
Szerencsére anyukája is együttműködő, és én sem mondok soha semmi rosszat az anyjára.
Most ott tartunk, hogy a kislány szerint neki két anyukája van, és két apukája, mivel anyukájának is van valakije. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!