Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire dolgozza fel egy 5...

Mennyire dolgozza fel egy 5 éves kislány, hogy apunak új barátnője van?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vagyok gonosz mostoha, és nem is szeretnék az lenni, nagyon szeretem a gyerekeket!

A történet lényege, hogy páromnak van egy 5 éves kislánya.Találkoztam már vele, de akkor még nem voltunk együtt. Tüneményes kis hercegnő, imádom a gyerekeket, de nagyon félek a találkozástól, hogy hogy fogja fogadni azt, hogy apának új barátnője van.Tudom, hogy a gyerekek nagyon értelmesek, csak nem tudom, hogy ezt hogy dolgozzák fel. Nem tudom igazából mikor fogok vele találkozni, 1 hónapja vagyunk együtt.

Akinek esetleg volt már ilyen kapcsolata, szívesen meghallgatnám a tapasztalatait!:)

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 22. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én párom kislánya is öt éves. Eleinte én is féltem a találkozástól, de a kiscsaj az első pillanatban megszeretett, és én is őt. :)

Szerencsére anyukája is együttműködő, és én sem mondok soha semmi rosszat az anyjára.

Most ott tartunk, hogy a kislány szerint neki két anyukája van, és két apukája, mivel anyukájának is van valakije. :)

2014. jan. 23. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam ugy zajlott, hogy a férjem első házasságából volt egy kislánya, akit az édesanyja ellenem hangolt. Tehát még nem is látott a kislány és már utált is. Én nem erőltettem, tehát a férjem eljárt a láthatásokra, közös programokat szervezet a lányával én meg addig elmentem a saját dolgaimat intézni, semmilyen kapcsolat nem alakult ki köztünk. Mivel én nem akartam erőltetni, inkább teljesen kivonultam ebből a dologból. A férjemmel se volt ebből köztünk semmiféle konfliktus, igy beszéltük meg,igy jól müködött.
2014. jan. 31. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!