Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről az emberekről?
Tegnap kíváncsiságból regisztráltam társkeresőre, és ledöbbentem miket találtam.
2 példát hozok fel: 25 éves fizetést bejelölte 100 000 alattinak
Akit keres: fizetése 500 000 felett
Ő most a szerelmét keresi, vagy eltartóját?
Másik 165 cm 57 kg "átlagos testalkatú" (ezt jelölte be, igaz is)
Akit keres: min 180 cm, 50-55 kg, sportos, izmos testalkatú.
Ezt mégis hogy???? Én teljesen kihűltem...
wow az internetes társkeresőkre néha feltévednek furcsa/idióta emberek is?
Ma is megtudtam valami újat.....
nevetségesek.
aztán jönnek a kérdések ,hogy "miért olyan nehéz manapság párt találni?"...jaaa ,hát ezért :)
mint amikor a pattanásos ,50 kgs férfi csak a szép nőknek adna esélyt ,és jön a "minden nő kur.va ,csak a pénzre meg az izmos pasikra mennek"...nyilván aki jól néz ki ,és válogathat ,nem az alábbi férfitípust keresi ,ezzel nincs is semmi baj.
Oh, legalább megadja, hogy csak izmosat keres!
Itt, ezen a szent oldalon akkor durran el az agyam, mikor egy csaj kiírta: "duci csajjal ki ismerkedne?" Hát, megvolt a képcsere, ééés... nem kellek neki, mert én nem vagyok izmos... hát majdnem lefejeltem a monitort.
De ez még semmi, ezt bejátszotta mégegyszer, kb fél évre rá... s akkor már nem is küldött képet, csak mondta, h ezt a kört eljátszottuk már... Komolyan annyi lett volna leírnia, hogy oké, ő duci kis malacka, de csak a vad erős bikák kellenek neki?
Röfi se hiszem h válogathat, bár tapasztalatból mondom, hogy aki puncit akar, annak mind1 hogy ki hordja.
Van pár röfi ismerősöm, akik 130-150 kg közt mozognak, egy éjszakára van aki vállalja őket, többre nem...
nekem pl. nem mindegy, h ki hordja azt a pinát, ha már itt tartunk. :) kicsit molettet még bevállalnék, de amit említesz, azt nem.
de örülök nekik, h összejön nekik is a szex. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!