Mi a véleményetek ezekről az emberekről? Elismeritek vagy lenézitek amit csinálnak?
Nem nézem le őket, ha ehhez van kedvük, hadd csinálják.
Az biztos, hogy minden fizikai/szellemi teljesítmény, így ez is elismerésre méltó.
De engem egyáltalán nem hoz lázba.
Imádok DH-zni csak az a baj, hogy csoró vagyok, és egy dirt bicajjal tudom űzni ez a sportot. Amúgy nagyon klassz amit csinálna, habár inkább kell hozzá skill, mint edzettség, mert a legtöbben nem tekernek fel azzal a 20 kilós bringával a hegyre :)
Egyetlen egy negatív tapasztalatom van Nyáron a fogaskerekűn a legtöbb DH-s büdös. Biztos a védőfelszerelés+ a nagy melegtől van.
#6 Ez így igaz, csak külön illik venni a muszájkockázatot, meg az önként vállaltat.
Merugye... nem mindegy, hogy valaki kilépett az úttestre és elütötte egy szabálytalan autós, vagy felmászott félig egy hegyre, oszt lepotyogott.
Utóbbi ugyanis magának kereste a bajt, míg az előbbi tényleg balesetet szenvedett.
Szájtátva szoktam nézni az ilyeneket. :)
Ezek TUDNAK biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!