Mi a véleményed a látszatra megközelíthetetlen emberekről?
En se szeretek kozel engedni magamhoz senkit.
Gyorsan meg tudok valakit szeretni, akar baratsagrol akar szerelemrol van szo.
Es rengetegszer is estem mar pofara emiatt. ezert probalok mindenkit eltaszitani magamtol, bar nagyon nehez. de ez kell ahhoz, hogy eros maradjak.
Szerintem ne foglalkozz ezzel.
Ha valaki szamit, az ra fogja szanni az idot es energiat hogy megismerjen.
aki meg nem, az igy jart (y)
17/f
Én is ilyen vagyok, senkit nem engedek közel magamhoz. Párszor megtettem, akkor is pofára estem, most meg már nem is vágyok rá.
Szerintem amíg kedves, tisztelettudó, megbízható ember vagy, addig nincs is ezzel semmi probléma. Aki majd számítani fog, azt nem fogja érdekelni a befelé fordultságod, majd talál rá módot, hogy tudjatok beszélgetni, eljárni valahova.
Viszont ha te rosszul érzed magad ebben az állapotban, akkor dolgozz rajta valahogy, igazából te ismered magad, te tudod milyen módszer a célravezető. Valakinek jót tesz, ha belekényszeríti magát adott szituációkba, valakinek pont nem. Ha nyitott vagy rá, keress fel egy pszichológust, vagy kineziológust, ők talán tudnak hasznos tanácsot adni, vagy "kigyógyítani".
De szerintem nagyon fontos, hogy ne külső nyomás miatt akarj változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!