Te mit gondolsz ezekről az emberekről?
Igen, elég morbid. Ha valakit ki kell végezni, mert nem való a társadalomba és akkora söpredék hogy etetni is kár azt értem, de miért kellett ezt nyilvánosan tenni?
De azok is elmebetegek akik az ISIS nyilvános kivégzéseit nézik, pl hogy egy székhez kötözik a melegeket és lelökik őket egy magas házról. A gyerekek, nők meg lent bámulják. És utána meg csodálkoznak hogy tömeggyilkosok lesznek.
De azért azt be kell látni, hogy picit más idők voltak akkor, más volt az emberek felfogása, nekik ez teljesen természetes lehetett, hogy elmennek egy ilyenre, és akár az is benne lehetett, hogy megmutassák a gyerekeiknek, mi lesz, ha rosszat tesznek, és az ő szemükben is egy senki volt az, akit kivégeztek.
Plusz sajnos ma is vannak ilyenek, elég a pár napja történt guatemalai esetre gondolni, ahol egy 16 éves lányt gyújtott fel egy tömeg a nyílt utcán, és ujjongtak körülötte, egy ember rohant oda, amikor már égett, az is azért, hogy még több gyúlékony folyadékot öntsön rá, a lány egyébként ott meg is halt.
Nekünk felfoghatatlan, az ő szemükben viszont teljesen megérdemelte.
Nekem mindig is úgy tűnt, hogy ez a normális. Amennyi háború meg csata volt az alapján az volt a természetes, hogy öltek az emberek és végignézték más halálát.
Szerintem nincs ebben semmi olyan durva, hogy az ember végignézi a másik kivégzését.
Előző vagyok: Ha megölnék valakimet, és utána kivégeznék a gyilkost én is a képébe röhögnék, és úgy nézném végig.
De ugyanígy pl;ha bárki bántaná a húgomat (lányom még nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!