Mit gondolsz azokról az emberekről, akik nem esznek húst?
Azt,hogy sajnos a "húsevő" emberek ebbe is beleszólnak , és szerintük nem normális, mert eltér az átlagostól.
Én azt gondolom,mindenki saját maga dönti el mit szeret..ez olyan mintha egy kaját nem szeretnél és rád akarják erőltetni. Nyilván aki nem eszik húst, tudja miért nem eszik és az ő döntése, tiszteletben kell tartani, ez olyan mint a vallás. Gyerekkorban nem szabad, és figyelni kell a vas bevitelre. Én nem lennék vega, mert imádom a husit.:D Sült csirke, rántott stb jöhet.
Igazából én is azt mondom, mindenki döntse el maga.
Azt viszont utálom, hogy vannak olyanok akik megpróbálják rávenni a másikat, hogy legyen Ő is vega. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Am. Én sem lennék szívesen vega, mert vannak húsok, amiknek nem tudok ellenálni.
Nekem sincs gondom velük , a vegákkal soha nincs gond addig, amíg nem érzékeltetik magukat.
Mondjuk az van ( az első válaszoló hsz-ról jutott eszembe ) , hogy a vegák sokszor kérdezetlenül is fitogtatni kezdik , hogy miért is sokkal jobb az a táplálkozás, s ekkor nyilván a húsevők is kontrázni kezdenek, aztán ez egy soha véget nem érő ördögi kör lesz.
Mindenre vannak érvek és ellenérvek. Arra kellene rájönni, hogy joga van mindenkinek egyéni döntéseket hozni annak alapján, hogy milyen érveket fogad el a saját életére nézve. A vegák ugye azokat az érveket fogadják el, hogy elsősorban a sok húsfogyasztás nem jó az egészség szempontjából és másodsorban állatokat sem kell ölni a vegetarianizmusért, a húsevők meg a tápláléklánc érvét fogadják el és azt, hogy a hús az emberi szervezetre nézve a táplálkozás alapját képezi. Röviden ennyi és ehhez még hozzájönnek egyéb szócséplések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!