Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed ezekről az...

Mi a véleményed ezekről az emberekről?

Figyelt kérdés

Miért lettek valóban ilyen híresek?

Ha tehenéd lennél, ilyen híres?

https://www.youtube.com/watch?v=31nHFkOMQ4Q

2015. ápr. 4. 07:15
 1/5 anonim válasza:
Hát a véleményem az róluk hogy minden kiscsaj oda meg vissza vannak értük bejonn nekik a stílusuk meg a kinezetuk Ezért Is Lettek ilyen híresek. Én nem szeretnék hires lenni megha meg is tehetnem
2015. ápr. 4. 08:10
 2/5 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Ahogy mondani szokás, ha a "kiscsajok" oda meg vissza vannak az ilyesmi alakokért, akkor valszeg nemis érdemelnek ezektöl az alakoktol jobbat...Ennyi...A másik meg az, hogy sajnos az élet minden percében jól látható mindenfelé, hogy ez a mai világ egy "kifordított világ", és egy FEJETETEJÉRE ÁLLÍTOTT VILÁG, aminek lényegét azt hiszem, hogy a kérdéstfeltevő is érzi valamilyen szinten, különben nem tette volna fel a kérdését...Sajnos az értékek fejetetejére állásának meg lesz még a böjtje, sőt, már ma is megvan, csak figyelni kell a jeleket, viszont sajnos tenni nem lehet ellene sokat, mert a világban még meglévő néhány normális ember sajnos nem tud "nyarat csinálni", legjobb szándéka ellenére sem...A kérdés második felére én személy szerint azt válaszolnám, hogy egy ILYEN értékrendü világban, én nagyon nem szeretnék "híresség" lenni...Ugyanis ha az lennék, reggelenként még a tükörbe se tudnék belenézni anélkül, hogy hányingert ne kapnék saját magamtol...
2015. ápr. 4. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azert, mert menosen valaszolnak es a kulsejuk is a mai tini divat szerint nez ki. Kicsit hires szeretnek lenni, de nem ugy, hogy folyamatosan nagyreszt ertelmetlen kerdesekre valaszolok.
2015. ápr. 4. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem maradandó hírnév, szóval nem.

Van eszük, mert eltudták adni magukat.

2015. ápr. 4. 09:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja ezek a kis díszpintyek híresnek számítanak?? Hála a jó istennek, hogy 10 évvel ezelőtt voltam tini és nem most, véletlen még rajonganék az ilyen foshalomért.
2015. ápr. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!