Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a két plus-size modellről, mennyire vonzóak?
Elsősorban férfiak véleménye érdekel, hogy mennyire jön be nektek Tess Holiday és Ashley Graham. Mindketten plus-size modellek és elég népszerűek a médiában amiért a pozitív testképet promózzák meg hogy fogadd el magad ahogy vagy. Alapból az üzenetükkel nincs bajom, de nem vagyok benne biztos hogy átlagban a pasiknak mennyire jönnek be, ha csak a testüket nézzük, főleg Tess esetében. Összejönnétek ilyen nőkkel, ha csak a külsőt nézzük? Esetleg a korotokat is írjátok le, köszönöm :)
(Remélem jó kategóriába írtam)
Ashley Graham:
Tess Holliday:
Ezekre ""nőkre"" ránézek egyből igénytelenség,lustaság,betegségek,egészségtelen élet mód jutnak eszemben.
" Összejönnétek ilyen nőkkel, ha csak a külsőt nézzük?"
NEM NEM NEM land whale "nővel" nem jövök össze.
30/F
Kimondottan, az első, Ashley alakú nőkkel jövök össze. Talán, még picit vékonyabb /3-5 kiló mínusz/ még elmegy.
Nekem, annál vékonyabb, max házvezetőnőnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!