Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a két plus-size modellről, mennyire vonzóak?
Elsősorban férfiak véleménye érdekel, hogy mennyire jön be nektek Tess Holiday és Ashley Graham. Mindketten plus-size modellek és elég népszerűek a médiában amiért a pozitív testképet promózzák meg hogy fogadd el magad ahogy vagy. Alapból az üzenetükkel nincs bajom, de nem vagyok benne biztos hogy átlagban a pasiknak mennyire jönnek be, ha csak a testüket nézzük, főleg Tess esetében. Összejönnétek ilyen nőkkel, ha csak a külsőt nézzük? Esetleg a korotokat is írjátok le, köszönöm :)
(Remélem jó kategóriába írtam)
Ashley Graham:
Tess Holliday:
Vicces, de a tetkósereg zavaróbb, mint az alkatuk.
Amúgy meg pont annyi fikázás fog jönni a srácoktól, mintha kitennénk Puzsért meg Lagzilajcsit mikor még kövérek voltak egy hasonló kérdésben csak a nőktől lenne megkérdezve...
Nőként mondom, Tess nagyon nem az egészséges kategória. Ekkora túlsúly már komoly egészségügyi kockázattal jár, férfi ízlés ide vagy oda. Ashley viszont dekoratív, ezek alapján a képek alapján, bár kérdés, megáll-e itt, vagy nem.
Sok férfinak tetszenek a telt nők is, nem kell vékonynak, vagy fitness modellnek lenni ehhez. Részemről mindig is az egészség volt a fő szempont, ami a saját alkatomat illeti. És igazából ezt javasolnám a többi nőtársamnak is.
Az a móka, hogy pont ez a két véglet őrjöng a leghangosabban, ha erről van szó. A csontrakéták és a zsírkirálynők. És mindkettő zengi, hogy ők aztán hú meg ha de elfogadták magukat, de pont ezzel jelzi mindkét véglet, hogy NAGYON NEM. És mindkét véglet agyon van tetkózva (rosszabb esetben piercingmaraton is van), a nagy természetességmániától átitatva...
De ha ez ennyire veszélyes és visít is miatta a legtöbb kormány, hogy "zsáj de sok a kövér ember" akkor nem kellene mondjuk állami támogatást adni a zsírleszívásra, vagy eleve nem árusítani durván hízlaló dolgokat, mint csoki, csipsz, békön, energiaital, égetett szeszek, üdítők, töpörtyű? Ha nincs mitől akkor nem fog hízni senki.
Pozitív testképet promózzák? Inkább a lustaságot.
Lessz olyan pasi, akinek még így is kellesz majd. Ne foglalkozz a testeddel, sőt, egyél még többet. Kell a kalória az üléshez... Ezt hirdetik.
Nekem nagyon-nagyon nem jönnek be a zsíros nők, szóval egyikőjük sem. Egyáltalán. Bocsi :D
Kiegészítés 1) Én speciel sosem tagadtam, hogy vannak elvárásaim, de főleg szellemileg, és bár ugyan külsőre is van, de abban olyanok is, amiket mások előnytelennek gondolnak, míg én nem. A kövérség mondjuk pont nem ilyen.
Az említett kérdéshez nem írtam.
Kiegészítés 2) Ha egy ilyen nő normális módon közelítene felém, akkor én normális módon fogok rá reagálni, nem hazudozással, vetítéssel meg ignorálással. És nem a külseje alapján ítélem meg, hogy milyen ember és teszem a "leszarom, hozzászólásra sem érdemes"-csoportba, csak mert nem tetszik.
Én speciel sosem vártam azt, hogy össze kéne jönni bárkivel, csupán annyit, hogy ha emberi módon közeledik, akkor ember bánásmódot is kapjon vissza. És nem baj az, ha valakinek nem jövök be.
Ezt csak úgy itthagyom, hogy lássátok, hogy van ilyen. És gondolom nem egyedül vagyok ezzel így. Persze ez a vélemény már messze nem olyan egydimenziós, mint a nőgyűlölő brigádé, itt már nem elég az ellenvéglet skandálása.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!