Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak miért vagytok ilyen vonzóak?
Bár még sohasem volt párkapcsolatom valahogy az idősebb férfiakban látok valamit. Úgy értem rajtuk látszik, hogy tudják mit akarnak az életben, vannak céljaik és sokkal normálisabban viselkednek mint mondjuk a velem egy idős fiúk.
A 30-35 éves korosztály "jön be", a munkahelyem is megkedveltem egy 32 éves férfit de nem tudom, volna e esélyem nálla...nem igazán merek lépni.
Egyáltalán tetszhetek egy nállam jóval idősebb pasinak?
21L
Én nem vonzódom az idősebb pasikhoz, csak a fiatalok vonzanak.
Hiába, nem vagyunk egyformák. :) 24L
Én 22 vagyok és egyideje nekem is az idősebb férfiak jönnek be. Volt dolgom tőlem fiatalabbakkal is és egyidőssel is, de egy kínszenvedés volt az egész. Nagyon nem voltunk egy szinten, szóval ott és akkor megfogadtam, hogy soha többet a korosztályomból meg fiatalabb, csakis idősebbek jöhetnek szoba. Csak hogy ez az idősebb jóval idősebb lett.. 42 éves. Ráadásul nős. Nagyon vonzónak tartottam, iszonyatosan tetszett, de miután megtudtam hogy felesége van, többet nem foglalkoztam vele. Különben is idős lett volna hozzam, de ott és akkor ezt nem gondoltam végig, a mai napig megdobogtatja a szívem, de ez van. Semmi nem történt és nem is fog, de amióta öt megismertem valahogy bevonzom az ilyen 20-25 evvel idősebbeket, mert nem rég egy 45 éves pasi próbálkozott be. A változatosság kedvéért ő is nős és gyereke van...
Na amit ebből ki akarok hozni, hogy nem feltétlen baj, ha az idősebbek jönnek be, szerintem egy 22 éves lányhoz, pláne ha érettebb is, akkor simán illik egy 30 éves. Én is el tudok magam melle képzelni egy 10-13 evvel idősebb férfit. Valahogy a korosztályommal nagyon nem egy szinten mozgunk. A lényeg, hogy ne menj túl messzire a kor tekintetében és semmiképp ne kezdj ki házas emberrel! Sok sikert.
Nem tudom mit dramatizáljátok túl, 11 év az egyáltalán nem sok... Mert ugyan mi lesz, ha a kérdező 31 lesz és a férfi 42? Egyik sem idős még. Úgy mondjak egyesek, mintha 20-25 év korkülönbség lenne köztük. Édesapám és édesanyám között is majdnem 11 év van és köszönik szépen jövő hónapban ünneplik a 26.házassági évfordulójukat. És sok-sok olyan kapcsolatról, házasságról tudok, ahol 10-15 év korkülönbség van és teljesen jól elvannak már évek óta.
21 éves lányhoz pedig szerintem nem sok egy 30-31-32 éves férfi.
Kérdező ne azzal foglalkozz, hogy más mit mond, ez a korkülönbség nem sok, nyugodtan kezdeményezz és majd meglátod hogy alakul.
Nekem is mindig az idősebbek tetszettek és nem is hiszem, hogy ez valaha változni fog.
Nincs mindenkinek apakomplexusa, aki idősebb férfit választ.
Egyébként semmi ez a 11 év kérdező. Természetesen tetszhetsz neki. Egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!