Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb férfiak miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak miért vagytok ilyen vonzóak?

Figyelt kérdés

Bár még sohasem volt párkapcsolatom valahogy az idősebb férfiakban látok valamit. Úgy értem rajtuk látszik, hogy tudják mit akarnak az életben, vannak céljaik és sokkal normálisabban viselkednek mint mondjuk a velem egy idős fiúk.

A 30-35 éves korosztály "jön be", a munkahelyem is megkedveltem egy 32 éves férfit de nem tudom, volna e esélyem nálla...nem igazán merek lépni.

Egyáltalán tetszhetek egy nállam jóval idősebb pasinak?

21L

2016. aug. 1. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

"Nincs mindenkinek apakomplexusa, aki idősebb férfit választ. "

Hát persze, hogy nem...

2016. aug. 1. 16:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Bár nem igen akartam részleteket írni, de anyagi szemszögből köszönöm jól vagyok.

És bár egy idősebb férfit kedvelek, a munkánk ég és föld és bár én többet keresek, szerintem ez egyáltalán nem számít.

2016. aug. 1. 17:04
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

elhiszem, hogy jól fizet az elit 1 óráért szívem xD

nállam két-l el, gondolom főállásban gyártósori összeszerelő vagy ilyen helyesírással. XD

2016. aug. 1. 17:09
 14/20 A kérdező kommentje:

Most gondolom meg akartál bántani :D, sz*r a helyesírásom, az is lesz sajnos nem tudok ellene tenni. De nem zavar hozzá szoktam jó nekem így.

Bánts meg mással ;)

2016. aug. 1. 17:12
 15/20 A kérdező kommentje:

Jajj te olyan vicces vagy :D

Ne idegesítsd fel magad, azért ilyenen nem kell.

2016. aug. 1. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom, nem érdekel, ki mit válaszol. Szerintem semmi gond ezzel. Nem nagyon említésre méltó ez a korkülönbség. Aki meg nem tud értelmes dolgokról beszélgetni egy 10 évvel fiatalabbal, az vessen magára. Az biztos, valami felsőbbrendű lény.
2016. aug. 1. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:

22-e :)

Na persze, vessen magára...

2016. aug. 1. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, te vagy a legszánalmasabb nő az oldalon. A válaszok felét kivetetted.

Ha így vagyunk, írd meg kérlek a kérdésben, hogy milyen választ tartasz elfogadhatónak és majd aki elég makkant hozzá, majd beírja neked.

Sose élvezz nagyobbat

2016. aug. 1. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:
84%

10-11 évre azt mondani, hogy apakomplexus???! Miket meg nem tud az ember. Nekem tök jó a kapcsolatom édesapámmal, nem őt keresem a férfiakban, mégis az idősebbekkel jövök ki jobban. Ez mindig is így volt, lány vagy fiú, akkor is mindig az idősebbekkel találtam meg a közös hangot. Semmiféle apakomplexusa nincs egy olyan lánynak, akinek bejön egy 11 évvel idősebb férfi.

Nem mellesleg sok huszonéves lány van, aki sokkal érettebben gondolkodik a koránál, nem annyiból áll az élete, hogy buli-pia-szex. Tanul, dolgozik, vannak életcéljai, tervei. Nem kell mindenkit egy kalap alá venni, nem csak tinip*icsák léteznek, akiknek az a lényeg, hogy furikázzák a seggüket és fizessék mindenüket!

2016. aug. 1. 17:44
 20/20 anonim válasza:
Írj
2016. szept. 13. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!