Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a két plus-size modellről, mennyire vonzóak?
Elsősorban férfiak véleménye érdekel, hogy mennyire jön be nektek Tess Holiday és Ashley Graham. Mindketten plus-size modellek és elég népszerűek a médiában amiért a pozitív testképet promózzák meg hogy fogadd el magad ahogy vagy. Alapból az üzenetükkel nincs bajom, de nem vagyok benne biztos hogy átlagban a pasiknak mennyire jönnek be, ha csak a testüket nézzük, főleg Tess esetében. Összejönnétek ilyen nőkkel, ha csak a külsőt nézzük? Esetleg a korotokat is írjátok le, köszönöm :)
(Remélem jó kategóriába írtam)
Ashley Graham:
Tess Holliday:
Csak mert kicsit nagy előny ez. Sosem kell aggódniuk emiatt, lehet villogni a vékonysággal és ha minden nap betolnak 1 tábla csokit akkor sincs gond a hízás mértéke 0 kg. Sosem kell önkínzó fogyókúrákbaa fogni, amik hiába jók, a vége mindig bukás, ha nem is akkor majd később. Örökre meg arra figyelni, hogy mit eszel és mindent megtiltani magadnak... Kínzás.
Nem tudom ezzel milyen hátrány járhatna, hogy valaki nem tud hízni. Ez egy égi adomány, egy áldás, mint a fotómemória, magasság, homokóraalkat (nőknél) vagy a nagy vérpénisz.
Nekem ez már sok. Na meg az ő egészségüknek is, mert ez biztosan nem egészséges.
Második válaszolótól meg kérdezném, hogy mi a baj azzal ha valakinek elvárásai vannak? Persze reálisak legyenek, de hadd válogassam meg, hogy kihez akarom, hogy közöm legyen. Mindenkinek meg van a joga ehhez.
Az első nőnek tényleg szimpi arca van, bár számomra már sok a súly rajta is. De ha ledobna pár kilót (nem, nem modell alkatra kell fogynia) tökéletes nő lenne.
A második nőnél viszont éjjel félnék, hogy hirtelen leesik a vércukor szintje, és mivel én lennék a legközelebb hozzá, ezért megenne. Bár már lehet volt 1-2 áldozata így a képeket elnézve. Róla nehezen tudnám elképzelni, hogy tetszene valamilyen formában is, elég egészségtelenül néz ki, és a tetkói sem jönnek be.
30F
"
Csak mert kicsit nagy előny ez. Sosem kell aggódniuk emiatt, lehet villogni a vékonysággal és ha minden nap betolnak 1 tábla csokit akkor sincs gond a hízás mértéke 0 kg. Sosem kell önkínzó fogyókúrákbaa fogni, amik hiába jók, a vége mindig bukás, ha nem is akkor majd később. Örökre meg arra figyelni, hogy mit eszel és mindent megtiltani magadnak... Kínzás.
Nem tudom ezzel milyen hátrány járhatna, hogy valaki nem tud hízni. Ez egy égi adomány, egy áldás, mint a fotómemória, magasság, homokóraalkat (nőknél) vagy a nagy vérpénisz." Azért egyáltan nem előny az,hogy bármit eszek,nem hízok, férfinál legalábbis nem. Nem a legjobb 55-62 kg között mozogni, jó esetben 62, közben hallgTni,hogy de sovány vagy, nagyon lefogytál már megint. Miért nem eszel? Egyél édességet,az hízlal. Ettem édességet, nem híztam, de a cukromnak úgy odab..ott, hogy éhgyomorra mértek egy 7,8-at, szerencsére már nagyjából helyre állt. Egyél olajos magokat,na az hízlal! Az se hat. Edzél,gyúrjál! Oké, edzek, eredmény: Ez a pár dkg hús,ami rajtam van szálkásabb lett, tömeg egy gramm nem jön fel. Hidd el nekem nem áldás ez a zabálhatok annyit, amennyit akarok dolog, messze nem az.
Állandóan 100 kg felett lenni se jó poén, sokkal sértőbb dolgokat mondanak ránk, mint rátok. Nem is beszélve, hogy te vékonyan egészséges vagy, mindenki kedvel, de itt csak a magas vérnyomás meg a sértő általánosító "poénok" vannak. Pl. az hiszik, hogy csak ezért majd lefizethetnek kajával meg ilyesmik.
Az elsővel semmi gond
de a második az pfejjj
Ez a fogad el magad (szarj bele) hozzáállás is gáz. A 2. modell ha nagyon akarna akkor lefogyhatna. Beletörődni abba kell amin nem lehet változtatni persze ha valaki így érzi magát jól vagy így kényelmes neki az oké engem nem érdekel, de ne várja el senki hogy nekem vagy másoknak tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!