Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a két plus-size modellről, mennyire vonzóak?

Figyelt kérdés

Elsősorban férfiak véleménye érdekel, hogy mennyire jön be nektek Tess Holiday és Ashley Graham. Mindketten plus-size modellek és elég népszerűek a médiában amiért a pozitív testképet promózzák meg hogy fogadd el magad ahogy vagy. Alapból az üzenetükkel nincs bajom, de nem vagyok benne biztos hogy átlagban a pasiknak mennyire jönnek be, ha csak a testüket nézzük, főleg Tess esetében. Összejönnétek ilyen nőkkel, ha csak a külsőt nézzük? Esetleg a korotokat is írjátok le, köszönöm :)

(Remélem jó kategóriába írtam)

Ashley Graham:

[link]

[link]

[link]

Tess Holliday:

[link]

[link]

[link]

#plus size #Ashley Graham #Tess Holliday
2016. dec. 28. 21:01
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
63%

12-es, ne nekem oszd a kalóriabibliát, én 50 kiló se vagyok, és genetikailag szerencsére vékony, szóval én 1 fazék töltött káposzta után is nyugodt szívvel állok a mérlegre.

A reklamációval a célszemélyeket találd be.

Amúgy meg a kérdés az volt fiúk, hogy összejönnél-e vele mint barátnő, nem egyéjszakás kalandról volt szó!

2016. dec. 28. 21:38
 22/45 anonim ***** válasza:
58%

Nekem egyik se kellene - arcra se tetszenek, a tetkóktól meg kiráz a hideg, de ha még ez nem is lenne, akkor is ekkora debella csajok egyből kuka nálam.

Ez az agyatlanul nyomott "fogadd el magad úgy ahogy vagy" baromságnál kevesebb kártékony önhitegetés van.

Egy manót. Persze, ne legyél testképzavaros, meg ne görcsölj csak azért, mert nem vagy modell-alkat (az én barátnőm is bőven nem az), de azért soksávos autópályányi középút van eközött meg aközött, hogy hagyom magam ekorrára hízni, és még mindig azzal nyugatom magam, hogy "de én így vagyok szép".

Nem azok. És semmi pozitívat nem látok abban, hogy ezeket a nőket példaképként reklámozzák csak azért mert dagadtak.

29 éves férfi

2016. dec. 28. 21:39
 23/45 anonim ***** válasza:
56%
13-as, respect, te legalább kimondod és nem down kóros módjára próbálod kimagyarázni a helyzetet! :D
2016. dec. 28. 21:39
 24/45 anonim ***** válasza:
81%

"és genetikailag szerencsére vékony,"

Na itt kezdődnek az igazságtalanságok. Nem túl fair, hogy van aki nem képs hízni, bedob két tortát +0 kg, mert "gyors az anyagcseréje" meg ilyenek, a másik meg azonnal hízik 3 kilót. Mi a vége? A hízottat kikezdik, "dagadék" meg ilyenek, pedig a másik se jobb, csak szerencséje volt.

(Tegyük fel hogy azonos munkájuk van és ugyanúgy 0-t sportol mindkettő)

2016. dec. 28. 21:42
 25/45 anonim ***** válasza:
43%

Nem az ételekkel van a baj, hanem a mértékkel. Én is eszem/iszom a felsoroltakat, mégis 50 kiló vagyok, annak ellenére, hogy hízékony alkat vagyok alapvetően. Egyszerűen nem minden nap fogyasztom a felsoroltakat, plusz munka mellett is sportolok, és a reggeleket fél órás kis tornával indítom. Ez nem sok, még csak nem is kerül sokba, mégis elég ahhoz, hogy ne hízzak el. Soha nem azzal van a baj, hogy mit találnak ki/fel az emberek, hanem azzal, hogyan és milyen mértékben használják. És kövezzetek meg, de egy jó baconnél kevés jobb dolog van a világon. Az egészséges élet pedig messze nem a folyamatos megvonásokról és tilalmakról szól. Egy nő tudjon jóízűen enni, de tudja, hol a határ, és ne legyen lusta mozogni sem. Az mindegy, hogy fut, kangoozik, aerobikozik, táncol...bármi jó, amiben örömét leli. De ugyanez elmondható a férfiakra is, nincs különbség.

A zsírleszívást támogatni pedig igen erős túlzásnak tartom, pláne, mert sok visszaélés lenne. Életveszélyes esetekben járható út, ha már a személy nem tud magától mozogni. Addig viszont olyan, mintha darázsfészekre rakétavetővel lőnénk. Overkill és ahogy említettem, sok visszaélésre adna lehetőséget.

2016. dec. 28. 21:44
 26/45 anonim ***** válasza:
84%

24-es, az élet sajnos ilyen igazságtalan.

Van aki alapból előnnyel indul, van aki hátránnyal.

Viszont aki hátrányból indul is, megvan a lehetősége, hogy változtasson rajta!

2016. dec. 28. 21:45
 27/45 anonim ***** válasza:
80%

Viszont rámegy az ideje amit a másik azonnal jobban ki tud használni. Örökös hátrány. Ami nem baj, csak jó lenne elismerni, hogy ez így van. És nem azt mondani, hogy "egyenlő esélyek", mert nem az.

Ahogy szinte a világon semmilyen téren nincsenek "egyenlő esélyek". Ez egy szép duma, kár hogy hazug.

2016. dec. 28. 21:47
 28/45 anonim ***** válasza:
45%

Senki nem említett egyenlő esélyeket.

Amíg az egyiknek ez jelent hátrányt, addig a másiknak meg teljesen más.

Nem tudom mit kell ezen ennyit filozofálni...

2016. dec. 28. 21:57
 29/45 anonim ***** válasza:
35%

Gusztustalanok, ez a véleményem.

Az első még dugható lenne, ha leadna vagy 10 kilót, de a második az hányinger.

2016. dec. 28. 21:59
 30/45 A legrosszabb ***** válasza:
49%
#21: Akkor meg mi a francot vagy kiakadva a faszikra már pár órája egy no name fórumon. Párkapcsolatban élsz, gazellatesttel áldott meg a mindenható, mégis itt durrogsz. Gondolom jut időd azért a boldogságra is egy-egy rosszindulatú odapörkölős vergődés között is.
2016. dec. 28. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!