Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Vonzóak az olyan lányok akik tehetségesek valamiben?
Figyelt kérdés
Pl sportban vagy valamilyen művészeti ágban. Mi jön be a legjobban és miért?2015. ápr. 18. 20:44
1/3 anonim válasza:
Imádom, ha tehetséges az intelligenciában.
2/3 anonim válasza:
Ja nem, nyilván taszít, ha egy lány tehettséges valamiben.
Hülye kérdés.
3/3 anonim válasza:
Kinek ez, kinek az. Én a sportban lévő tehetséget választanám, mert művészetről 1 szót sem tudn beszélni, mert nem köt le és nem is nagyon érdekel. Sportokból bármit, mivel én is nagyon szeretem űzni és nézni is őket, közös téma lehetne, kitudja lehet, hogy jó kis tenisz meccseket tudnánk nyomni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!