Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem vonzóak a szőkék?
Figyelt kérdés
Tenyleg nem vonzóak a szőke fiúk?
Mert eleg sok helyen latom hogy a lanyoknak a barna, fekete hajszín jön be.
Most az nem számít hogy csúnya-e az illető vagy hogy jól áll-e neki ezt most teljesen zarjuk ki.
Miért vonzóbb egy fekete/barna haj egy ferfin mint egy szőke?
Akinek nem inge az hagyja ott a fenébe! :D
És igen szőke vagyok :D
2015. máj. 4. 22:53
2/10 opened paradise válasza:
"És igen szőke vagyok"
Sejtettem,pedig nem adok az előítéletekre.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a barna/fekete haj kék/barna szem jön be, de ha az illető akivel egy hullámhosszon vagyok az szőke lenne nem dobnám el azért mert nem az esetem :)
6/10 anonim válasza:
Mert nekem az tetszik ha sötét a haja:))
Valamiért gondoltam ám,hogy szőke vagy.:D
7/10 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha nem vonzó csak kiváncsi vagyok hogy miért :D
4-es.. Nem festem be rohadjalmeg:DD
2015. máj. 4. 22:59
8/10 anonim válasza:
ezt már én is megfigyeltem, nem tudom miért van, de baromi idegesítő kezd már lenni ez néger-cigány mánia a csajoknál -.-
9/10 anonim válasza:
En birom a szokeket de csak ha mellé az arcuk is helyes de ilyenbol keves van de ne add fel a remenyt :)
10/10 anonim válasza:
Kizárólag szőke haj jön be pasikon!!! A barna/fekete hajú pasik szerintem mind rondák, nálam nekik nincs esélyük. Ha elmúltál 30 és nem nagyon rövid a hajad, írhatsz :) 27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!