Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, a nagyon fehér bőrű fiúk tényleg nem vonzóak manapság, menjek el szolizni?
"vagyis minél erősebben barna a bőrszín, annál nagyobb vonzalmat éreznek a lányok egy ilyen fiú iránt"
Ritka nagy butaság és tévedés.
én nagyon szeretem a hófehér bőrű pasikat :)
ne általánosíts, minden embernek más tetszik, ne állj be a majmokhoz, felesleges szoliba menned.
hát a fehérbőrrel még nincs gond, de ha kimész egy kicsit a napra, és egyből leégsz, az szerintem már visszataszító, aki ilyen két színű piros-fehér. föleh ha mondjuk rád ég egy póló. a szoli meg elvileg arra is jó, hogy "előkészíti" a bőrödet, szóval egy két (rövid!) alkalom után már meg lesz az alapszined, és nem égsz le olyan könnyen, nappal is rátudsz barnulni, de akár a kertbe is kifeküdhetsz napozni, de azt is csak kevés időre, naptejjel. és szerintem szolitól is el lehet érni egy normális barna/ barnább szint (nem sárga!), csak nm kell tulzásba vinni. és bocsi de szerintem is vonzóbb a barna bőr, nem néger, nem cigány, hanem nnapon. barnult vagy kreol bőrű.
ja és nem védem a szolit, még sosem szoliztam, nem is szeretnék, nincs rá szükségem, de van akinek tényleg jót tesz :)
Én imádom a fehér bôrû fiúkat. Ne menj el szolizni!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!