Miért olyan nagy gond a hófehér bőr manapság?
Nekem is ilyen fehér bőröm van, és tetszik is hogy ilyen. Én szándékosan vigyázok nyáron is hogy le ne barnuljak és hülyének néznek, meg sajnálnak hogy fehér vagyok... mi a fene ez? Miért baj ez? A fehér bőr mióta lett csúnya meg szégyellni való? A legtöbben ki sem mernek menni ilyen fehéren nyáron, sőt már télen sem... miért? Komolyan, nektek ez olyan csúnya? Magyarázza meg valaki hogy miért csúnya.
van akiknek jól áll pl skandináv típusú szőkéknek,vagy vörös/réz hajúaknak,nekem nem áll jól,enyhe napbarna színt jobban szeretem:)
Ha neked jól áll akkor örülj neki.
Engem is sajnállak miatta,mintha egy defekt lenne a fehér bőr.Pedig szerintem ha jól ápolják,és mindig olyan bársonyos tiszta,nincs rajta pattanás akkor gyönyörű.Én is igyekszem hogy szép maradjon.
Egyébként szerintem a barna bőr hozzátartozik a tipikus 'ideálhoz' pl szépségversenyeken alig látni fehér nőt,mindegyik bronz bőrű,szolizott.A barna bor viszont jobban elrejti a kisebb nagyobb bőrhibákat, szőrtüszőket,anyajegyeket,tehát szépen be tudja borítani a nem kívánt csúnyaságokat.
A barnaság olyan luxus,bronz szépséget tükröz,míg lehet hogy a fehéret sokat hidegnek látják.
Bár szerintem mindkettő szép a maga módján,de mindenkinek más áll jól.Sajnálom viszont hogy a barna bőrt részesítik előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!