Anyajegyet akkor is eltávolítanak, ha nincs vele semmi gond?
A kézfejemen van egy kb. 1 cm átmérőjű anyajegy, ami szörnyen zavar.
Nem igazán dudorodik ki, de keményebb ott a bőr, és tapintásra is lehet érezni.
Azért zavar annyira, mert nagyon csúnya: nincs tökéletes széle, icipicikét mintha el lenne mosódva. És egyébként nem annyira szörnyen barna, de azért sokkal sötétebb a bőrömnél, és kicsi szőrszálak jönnek ki belőle. Ezeket ki szoktam húzni, tudom, hogy veszélyes, de nem bírom elviselni. Sőt, néha még fel is szakítom a legfelső réteget, mert a szőrszál nem akar kijönni, de látszik ott, és nagyon zavar rajta az a kis fekete folt.
Valami ilyesmi a kinézete, csak mindig van rajta egy icipici seb, vagy egy fekete még ki-nem-nőtt szőrszál.
Úgy gondolom még nincsen semmi baja ennek az anyajegynek (vagy mi ez...), de szeretnék megszabadulni tőle, főként esztétikai okok miatt. Meg amúgy is: erről a szőrkiszedegetős dologról nem bírok leszokni, és nagyon zavar, folyton kaparom, eléggé félek, hogy lesz valami baja. Szinte tuti biztos vagyok benne.
Vélemények?
Előre is köszönöm! :) 15/l
Köszi a választ! :)
De INGYEN? Nem merem elhinni ezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!