Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyajegyet akkor is eltávolíta...

Anyajegyet akkor is eltávolítanak, ha nincs vele semmi gond?

Figyelt kérdés

A kézfejemen van egy kb. 1 cm átmérőjű anyajegy, ami szörnyen zavar.

Nem igazán dudorodik ki, de keményebb ott a bőr, és tapintásra is lehet érezni.

Azért zavar annyira, mert nagyon csúnya: nincs tökéletes széle, icipicikét mintha el lenne mosódva. És egyébként nem annyira szörnyen barna, de azért sokkal sötétebb a bőrömnél, és kicsi szőrszálak jönnek ki belőle. Ezeket ki szoktam húzni, tudom, hogy veszélyes, de nem bírom elviselni. Sőt, néha még fel is szakítom a legfelső réteget, mert a szőrszál nem akar kijönni, de látszik ott, és nagyon zavar rajta az a kis fekete folt.

Valami ilyesmi a kinézete, csak mindig van rajta egy icipici seb, vagy egy fekete még ki-nem-nőtt szőrszál.

[link]

Úgy gondolom még nincsen semmi baja ennek az anyajegynek (vagy mi ez...), de szeretnék megszabadulni tőle, főként esztétikai okok miatt. Meg amúgy is: erről a szőrkiszedegetős dologról nem bírok leszokni, és nagyon zavar, folyton kaparom, eléggé félek, hogy lesz valami baja. Szinte tuti biztos vagyok benne.

Vélemények?

Előre is köszönöm! :) 15/l

2013. jan. 18. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rólam már hármat leszedtek, mert zavartak. Ha bemész a sebészetre ingyen megcsinálják.
2013. jan. 18. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

De INGYEN? Nem merem elhinni ezt. :D

2013. jan. 18. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sebészeten ingyen. Én mondjuk adtam a doktornőnek borítékban 2000 Ft-ot, mert rendes volt és jó munkát végzett, de nem kötelező. Ha plasztikai sebészetre mész ott viszont fizetni kell, és biztos úgy megcsinálják, hogy utána semmit nem lehet látni. Nekem van egy kis heg, de engem egyáltalán nem zavar. Inkább az legyen ott, mint egy ronda anyajegy. Kezdetben kicsit sötétebb színű a heg, mint a bőröd, de idővel teljesen elhalványul.
2013. jan. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!