Nagyon hófehér a bőröm alig fog a le a szolárium volt hogy heti 4x 30 percre mentem be de így is csak ép h barna voltam mit ajánlatok milyen krémet használjak? 17L
Én is nagyon világos bőrtípusú vagyok. Nehezen, de megfogott a szoli. Az, amit rendesen karbantartanak.
Előtte mindig megpirultam és 0 barnaság.
Válts szolit mindenképp (ha lehet, csokisra), mert ahova jársz, nagyon el lehet hanyagolva.
És ilyen gyakran ne járj, mert simán bőrrák lehet a vége.
Én így barnultam (hófehér bőrrel):
1. héten 2 alkalom (3 perc)
2. héten 1 alk. 3 perc és 1 alk. 6 perc
3. héten 1 alk. 6 perc és 1 alk. 9 perc
4. héten 2 alk. 9 perc
5. hét: 1 alk. 12 perc
6. hét: u.a.
7. héttől hetente vagy kéthetente 15 perc
Válts mindenképp, mert ahova jársz, lesz@rják a szolit.
Pláne ne szolival!!!
Ha most fehérbőrű vagy, örülj inkább a különleges szépségednek! :-) Tudod, hányan vannak, akik meg inkább fehéríteni szeretnék a bőrüket?
A szolitól meg csak ronda, mesterséges színed lesz.
Ha alkalomszerűen egy-két árnyalattal barnább szeretnél lenni, használj inkább színezett hidratálót!
Szia
Mindenképpen csokicsöves szolit ajánlanék.Azok hamar adnak színt,illetve szalonokban használják ahol rendszeresen karbantartják őket és cserélik a csöveket.Ha megszeretnéd gyorsítani a folyamatot akkor mindenképpen használj szoli előtti krémet.Én az Australian Gold-Instant Bronzerjét ajánlanám,mert az kifejezetten érzékeny bőrűeknek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!