Mennyi időre menjek?

Figyelt kérdés
Ha pénteken voltam 7 percet álló csokiszoliba és nem pirultam meg egyáltalán, akkor holnap mennyire menjek szerintetek fekvőbe?

2012. dec. 30. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Naponta? Szerintem inkább vegyél barnítókrémet, mert secc-pecc bőrrákot kapsz.
2012. dec. 30. 14:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Heti kétszer járok, de két hét múlva már csak egyszer fogok egy héten :) Naponta....úristen azért annyi eszem nekem is van, hogy nem lehet :D
2012. dec. 30. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:

menj 10 percre egy héten kétszer, utána max 15-re egy héten 2x, utána hetente egyszer 15-re. Ha nem lesz eredmény, válts szolit.

Amúgy a csokicsöves szolinál lassabban jön elő a barnaság és tartósabb.

Az jó, ha nem pirultál, mert az azt jelentené, hogy nincs karbantartva a szoli.

2012. dec. 30. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, félreolvastam :) De heti kettő, sőt egy is rengeteg és nagyon káros a bőrnek. Anyum bőrgyógyász, hidd el, tudom, mit beszélek. Számtalan olyan eset volt már, hogy begyulladt egy anyajegy, vagy bőrrákot kapott az illető. Nem szemétségből mondom, hidd el. Sok országban betiltották a szolit. Én tényleg a barnítót ajánlom, kevesebb vele a macera és nem bántja a bőrt.
2012. dec. 30. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
4., a rosszul karbantartott szoliktól van ilyen vagy azoktól is, amiket rendszeresen ellenőiznek? Hogy lehet védekezni az általad említett dolgok ellen? Azon kívül, hogy nem megyünk szoliba, mert a nap is elég káros a bőrre a és az anyajegyre. Az pl elég, ha az anyajegyet vattával letapasztom?
2012. dec. 30. 18:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Tényleg jó kérdés! Az anyajegyeket jó ha holnap mielőtt megyek bekenem 50 faktoros naptejjel? Vagy milyen megoldás van még rá?
2012. dec. 30. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem magától a szoli minőségétől, hanem az UV sugaraktól kapsz bőrrákot. Ez azt jelenti, hogy a napon is ki vagy téve (főleg védekezés nélkül) a káros hatásoknak. Ezt a vattás/naptejes dolgot nem tudom, ha mentek, kérdezzétek meg ott. Bár nyilván ha nem érik a sugarak, nem akkora a fertőzésveszély.
2012. dec. 30. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Hetes, szerintem a szolis ebben nem igazán tud segíteni :/

Kérdezd meg légyszi anyudat, hogy mi a jó megoldás =)

Amúgy csak anyajegy miatt alakulhat ki a bőrrák szolizásnál vagy anélkül is?

2012. dec. 30. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha túlzásba viszed, anélkül is. A baj az, hogy a szüleim szilveszteri welnesshétvégére mentek, de holnap megpróbálom felhívni :)
2012. dec. 30. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha letakarod, nem lesz baj :) De anyum hangoztatja, hogy legfeljebb kéthetente menj, mert nagyon káros.
2012. dec. 31. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!