Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért várják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek miért várják el a diplomát? Miért nem értik meg azt, hogy a diploma nem ad plusz észt?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 15:33
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Én drukkolok neked, és tegyél rendet magadban, mert egy új kapcsolatot csak nyitott szívvel, tüskék nélkül lehet kezdeni.
2016. dec. 27. 23:31
 52/54 anonim ***** válasza:
Jelentkezz sebésznek. Kérdezzd meg a kórházigazgatót. Lehet inteligensebb mint itt többünk, akik próbálták elmesélni, miért. Esetleg eltudja neked értelmesebben mondani.
2016. dec. 28. 04:29
 53/54 anonim ***** válasza:

"Társaslények vagyunk ami azt jelenti, hogyha valaki megtalálta a párját az boldogabb életet él, ezen mit nem lehet felfogni? "

1. Társas lények

2. hogy ha valaki

3. Sok a kapcsolatfüggő ember, akik csak azért élnek párkapcsolatban, hogy legyen valakijük, de maga a kapcsolat nem jó, nem boldogok benne, csak félnek egyedül is lenni valamiért. Szóval egy rossz kapcsolatnál számomra igenis jobb egyedül, még ha ezt te nem is érted, hogy miért. Igen, egy jó kapcsolat valóban jó érzés tud lenni, inspiráló lehet a megfelelő társ, de ehhez az kell, hogy a megfelelő társsal legyél, ne csak úgy valakivel, aki van.

4. Akkor most hadd ismételjem el, nem érdekel, van-e a másik félnek diplomája. Valóban nem ettől lesz megfelelő társ. Viszont az érdekel, hogy ambiciózus legyen, vagyis ne ragadjon le olyan munkánál, amit utál, vagy ami hosszú távon nem biztosít megélhetést, előrelépést, és számít, hogy értelmes kommunikációt lehessen vele folytatni. Most ide nem részletezem, mik számítanak még, mindenki hozzá illő társat keres, a többi szempontom nem tartozik ide. Miért fontos nekem az ambíció, és hogy ne elégedjen meg valami alja munkával? Mert én magamat tartom el, tudom, mennyi az annyi, és nem fogok eltartani egy felnőtt munkaképes férfit. Most raktárban dolgozom alacsony bérért, mellette van némi tartalékom, plusz van egy megbízási szerződésem, ezek kipótolják az alacsony bért, de ha ezek nem lennének csak az a munkabér, nem vállaltam volna el azt a munkát még időszakosan sem. Tovább fogok lépni innen, amint lehetőség nyílik rá, azonnal, mert többre vagyok képes, és nem akarok ezen a szinten leragadni, és igenis meg akarok kapni egy fizetésből annyi pénzt, amiből megélek kiegészítés nélkül is, ami fedezi a kiadásaimat, a lakhatást, az étkezést, a közlekedési költségeimet, amiből tudok félretenni rendszeresen valamennyit váratlan kiadásokra... stb. És ezt a szemléletmódot várom el a másik féltől is, diplomával vagy anélkül, mindegy. Ismerek olyat, aki elégedett azzal a raktári szinttel már 3 éve, a szülei tartják el, egészségére...

2016. dec. 28. 13:04
 54/54 anonim ***** válasza:

Azért, mert a felsőoktatás szerves része annak belenevelése a hallgatókba, hogy ők felsőbbrendűek, szerencsések, többek, mint az átlagember.

Na meg a szocializmusban is mítoszokat alkottak az emberek a "szent" diplomáról, és ez generációról generációra terjed tovább. És persze anno az "elvtársak" csak megfelelő papírral(és nyelvmunkával) engedték az embert magasabbra, és a papír megszerzéséhez sem ártottak a jóelvtársi kapcsolatok, így a diploma egy kuriózummá vált az emberek szemében.

2017. febr. 9. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!