Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lakás, kocsi, diploma? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakás, kocsi, diploma? Hogy is van ez az elvárásokkal?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én rosszul értelemezem az elvárásokat, de nekem az az érzésem, hogy a nők nem azt várják el, hogy mindez meglegyen, hanem azt, hogy egy férfi törekedjen arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából.

Ha csak siránkozik, meg panaszkodik, hogy nem kell senkinek, mert nem tud felmutatni semmit, akkor abból arra lehet következtetni, hogy nem is vágyik többre, jobbra.

Én azt látom, hogy azok a férfiak, akik úgy ismerkednek, hogy a céljaikról beszélnek, sokkal sikeresebbek, mint azok, akik a szerencsétlen helyzetükre panaszkodnak. Még akkor is, ha ugyanannyit tudnak felmutatni.

Tehát ha van két 30 év körüli (hasonló külső adottságokkal rendelkező) férfi, aki a szüleivel él, nincs autója, nincs diplomája, de az egyik a körülményeket hibáztatja, a másik pedig azt nézi, hogy hogyan tudna javítani a helyzetén, akkor a nők többsége a másodikat fogja választani, mert benne van perspektíva, az elsőben meg nincs. Senki nem akar egy szerencsétlen lúzerrel élni, aki képtelen a fejlődésre, változtatásra!

Ti hogy látjátok?

2015. szept. 27. 12:07
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
91%
Én ugyanúgy látom, ahogy te, de akik csak sajnáltatják magukat, azok nem szeretik, ha felhívod a figyelmüket a hibás szemléletükre, amíg nem változtatnak a gondolkodásukon, nem fogják beismerni, hogy a hiba az ő gépezetükben van. :-)
2015. szept. 27. 12:16
 2/39 anonim ***** válasza:
90%
Egyet értek veled, kérdező.
2015. szept. 27. 12:19
 3/39 anonim ***** válasza:
7%

"... a nők nem azt várják el, hogy mindez meglegyen, hanem azt, hogy egy férfi törekedjen arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából."

Szart sem ér, ha az értékrend különbözik. Ha én egy fostos 20 éves Suzukira és egy 40 éves kocka Ladára vágyom, de a leányka szívesebben tenné bele a valagát egy vadonatúj Mercedes AMG-be, akkor valószínűleg le se fogja tojni a törekvéseimet.

"... azok a férfiak, akik úgy ismerkednek, hogy a céljaikról beszélnek, sokkal sikeresebbek..."

Beszélhetek én a céljaimról, a terveimről, ha egy nőnek az nem rokonszenves. Megint az értékrend differenciájára vezethetném vissza a problémát.

"... akkor a nők többsége a másodikat fogja választani..."

Felvilágosítalak! Egyiket sem fogják választani, mert mindkettő anyucival lakik. :)

2015. szept. 27. 12:22
 4/39 anonim ***** válasza:
5%

Vagyis hazudozni kell :D Okés az menni fog :D

"TE csajje nekem is az a célom, hogy izé majd legyen 4 szobás házam meg egy bazi nagy terepjáróm, szóval jeeeee gyere csak ide..."

2015. szept. 27. 12:24
 5/39 anonim ***** válasza:
90%

Van lakásom, kocsim, diplomám, jó állásom megbecsülés és pénz szempontjából is, és mióta szétment az utolsó 5 éves kapcsolatom, azóta egyedül vagyok, pedig már eltelt egy "kevés" idő

Mindezt csak azért írom, mert rengeteg férfi abban látja a kudarc okát, hogy ezekkel, vagy ezek valamelyikével nem rendelkezik, és úgy gondolja, hogy ha az az egy meglenne, ha még kocsija is lenne, vagy lakása, vagy legalább diplomája, akkor dőlnének a nők, hogy ez automatikusan barátnőt hozna, pedig hatalmas tévedés, ez így önmagában semmire nem elég.

2015. szept. 27. 12:27
 6/39 anonim ***** válasza:
5%
lakás kocsi diploma jó kinézet alap követelmény a magyar nőknél ha ezek nincsenek meg mehetsz a levesbe....
2015. szept. 27. 12:27
 7/39 anonim ***** válasza:
91%

Pontosan ezt gondolom én is! Szépen kifejtetted.

(Már hirtelen azt hittem ez is egy nőket ócsároló kérdés lesz, de pozitívan csalódtam!) :)

2015. szept. 27. 12:28
 8/39 anonim ***** válasza:
45%

T'od mi a baj? Ismertem egy "srácot" 41 éves volt. Agglegény, saját lakással... tudod mi történik vele? Kb. "imádták a csajok" - aztán kiderül, hogy nem imádják, csak a lakása volt kényelmes meg át akarták maguknak játszani - volt hogy az utolsó percben vette észre hogy mi történik - szerlmes barom volt. Na azóta flegmatikus és amolyan "az élet szar, de valahogy csak lesz" ember. Néha erre apellálva felszed pár csajt aztán mikor erősködnek a lakás dologgal repteti őket.

Viszont jeeeeee, mert az én nevemen is van már ház :D Igaz a haszonélvezeti jog egy rokonomé, de hát csak az "enyém" papíron :D Szóval csajok jeeee

2015. szept. 27. 12:31
 9/39 A kérdező kommentje:
# 4: Hazudhatsz, de ha az életmódoddal nem támasztod alá, akkor hiteltelen lesz. Például az a pasi, aki évek óta közmunkán él és közben egy nyamvadt OKJ-s tanfolyamot sem tud elvégezni, az nem fogja tudni hitelesen képviselni, hogy törekszik a céljai elérésére. Vagy például azt mondja, hogy autót akar venni, de még jogosítványa sincs.
2015. szept. 27. 12:33
 10/39 anonim ***** válasza:
0%
Lakás, kocsi, diploma ebböl is mi következik? pénzéhes sz@@rok a nő!
2015. szept. 27. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!