Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én érdekeltem őt, vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én érdekeltem őt, vagy csak a kocsi?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval, igaz nem túl sokszor, de ezalatt az idő alatt párszor megemlítette, hogy nem megyünk-e el a kocsimmal egy körre.. Nem én vettem, szüleimtől kaptam, de nem is akartam beszélni erről neki, csak egyszer megharagudott rám (találkozás előtt még jóval), én meg kiengesztelésül azt mondtam, hogy örülne-e, ha egyszer elvinném a kocsival egy körre, ő meg emlékezett még erre. A randin nem akartam megmutatni a kocsit, mert 'idegenek' nem akarom, hogy beleüljenek.. Mondtam neki, hogy majd egy nap, ha jobban megismerem, akkor elviszem. Egyébként randi után írta, hogy jól érezte magát velem.
2015. jún. 12. 22:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Inkább a kocsi.
2015. jún. 12. 22:29
 2/16 anonim ***** válasza:
A srácok szeretik a szép autókat, de azért nem pocsékolják a drága időt egy nőre, hogy az elvigye őket egy körre a kocsijával. Ennyire azért nem megszállottak :D
2015. jún. 12. 22:30
 3/16 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi?
2015. jún. 12. 22:34
 4/16 A kérdező kommentje:
bmw
2015. jún. 12. 22:35
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Autó, egyértelmű. Mintha fordítva lennétek. Ő fiúként megsértődik...és a lány viszi kocsikázni. 2015 hurrá.
2015. jún. 12. 22:44
 6/16 A kérdező kommentje:
nem sértődött meg, meg randi alatt végig csak beszélt, meg engem kérdezgetett, aranyos volt. amúgy meg tudja, hogy nem a saját pénzemből vettem, meg nekem nincs is pénzem, mégis mi haszna lehetne belőle(m)?
2015. jún. 12. 22:51
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
hát a fuvar ingyen van, a p*na ingyen van.. :D
2015. jún. 12. 22:54
 8/16 anonim ***** válasza:

6: Te írtad: "csak egyszer megharagudott rám (találkozás előtt még jóval), én meg kiengesztelésül azt mondtam, hogy örülne-e, ha egyszer elvinném a kocsival egy körre, ő meg emlékezett még erre. "

Mi haszna? Hogy felvágjon mások előtt hogy bmw-vel vitted. Meg nem mindennapül bmw-be gondolom.

Nem kell bemutatni se a fiúkat se a lányokat mert egy bömösöm van nekem is. Igaz én dolgoztam érte..

2015. jún. 12. 22:55
 9/16 A kérdező kommentje:
egy egyszeru kis bmw, semmi extra. amugy meg azert sertodott meg akkor, mert valami hulyeseget vagtam a fejehez.
2015. jún. 12. 23:18
 10/16 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

Gondolom BMW 1sed van, azért az nem olyan egyszerü kis autó a mai világban. Alsóhangon is minimum 2.5 millió ha pedig vadonatúj 6-7 millió is lehet az ára.

Szerintem az autó tetszik neki, mint a legtöbb fiúnak a BMW. Csak sajnos nem mindenki születik olyan jó helyre hogy ilyen autót vegyenek neki!

2015. jún. 12. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!