Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha egy 23 éves srác ilyesmi autóval járna?

Figyelt kérdés

A retro autók a mániája, és ha épp van pénze sem hajlandú újabbat venni. Természetesen nem szülők pénzéből vásárolt autóról van szó, hanem vagy félretett saját pénzből venne restauráltat, vagy maga újítana fel egyet. Értékelitek az ilyeneket, vagy inkább lenézitek?

Ilyesmikre gondoltam:

Skoda 1000MB

[link]

Wartburg 311

[link]

Warszawa 223

[link]

Ismerkedésnél, alakuló párkapcsolatnál inkább előny vagy hátrány az ilyen?

2014. nov. 3. 17:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Mindennapi közlekedésre biztos nem vennék ilyet. Egyszerűen sajnálnám. Egy ilyen autót pihentetni kell télen, nyáron pedig találkozókra járni vele, és akkor kiélvezni a "fílinget"

Amúgy én is 23 vagyok, és megnyugtatlak, hogy a mai csajok ennyi idősen 3 autót ismernek: négykarikás, propelleres, és béke csillagos. Többi az számukra olyan proletár autó, járjanak vele a melósok.

2014. nov. 3. 17:17
 2/15 anonim ***** válasza:

hát én nem a jermüve alapján választanék magamnak fiút...

én mindenhová biciklivel járok, szóval engem nem nagyon izgat hogy milyen autója van valakinek, igaz, nem is értek az autókhoz... :D

2014. nov. 3. 17:25
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
csajok az árát nézik...
2014. nov. 3. 20:21
 4/15 anonim ***** válasza:
19%
a propelleres és a békecsillagos az melyik márka?
2014. nov. 4. 07:17
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 gondolom, hogy BMW és Mercedes ;)
2014. nov. 4. 17:57
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Azt vagom csak melyik melyik?:D nekem negykarikas van CSALYOK ALARM:D
2014. nov. 4. 18:00
 7/15 A kérdező kommentje:
Többek között azért sem veszek új ,,nyilván fekete nyilván BMW/Audi/Mercedes, mert menő vagyok és megtehetem" autót, mert nem akarok az olyanokra hasonlítani, mint az utolsó válaszoló, aki képes volt a ,,csajok" szót ,,csalyok"-nak írni :D :D
2014. nov. 4. 18:36
 8/15 A kérdező kommentje:

Meg az is vicces, amikor a 20 év körüli éjszaka puncikirálya beáll a kútra és tankol bele ezerötszázért :D

Nem a pénz témájára akartam utalni egyébként, hanem maga a benyomás érdekel, amit egy ilyen autó kivált a lányokból, függetlenül attól, hogy kétszázezerért vettem és magam újítottam fel ráköltve egymilliót és több száz munkaórát, vagy restauráltat vettem másfél millióért.

2014. nov. 4. 18:39
 9/15 1112 ***** válasza:
Például,hogy jó neki, mert nekem semmilyen autóm nincs?:D Milyen kérdés ez már?:D Lehet bármilyen kocsid, nem az fog számítani, egyszerűen a kocsi nem mérvadó.
2014. nov. 12. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Én egyszer veterán Ikarust szeretnék venni és felújítani.
2014. nov. 12. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!