Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy élitek meg ha rátok dudálnak kocsiból (jó hecc, szexuális zaklatás, v valami más)?
Rám azért szoktak dudálni, hogy igyekezzek már a járdán. :D
Máskor meg mindig körbe nézek, nincs-e ott egy jó csak, akinek ez szólt. Ha meg nekem szólt, akkor jól esik az egómnak, viszont ilyen paraszttal nem állnék le komolyan.
24L
Én utálom.
Ugyanúgy azt is, ha kifütyülnek. Igyekszem úgy öltözködni, hogy ne legyen rá okuk, de nyáron mégsem járhat az ember overálban, és mikor elmegy az ember egy pesti építkezés mellett, ahol ebédszünete van a munkásoknak, vagy egy aluljáróban egyedül, elkerülhetetlen.
Sokan mondják, hogy ez pozitív megerősítés , és legyezgeti az önbizalmukat.. hát nekem nem.
Én sosem érzem úgy, hogy ez konkrétan nekem szól, inkább csak dugni akarnak valakivel , és éppen én járok arra. És kicsit meg is ijedek ilyenkor, főleg ilyen aluljárós szituációkban, de akkor is ha lassít egy kocsi és rám dudál.
17L
Hogy élem meg?
Úgy hogy az a véleményem hogy egy olyan valaki akinek soha nem volt gyerekszobája,alacsony színtű, neveletlen, bunko és azt hisszi hogy ez menő. Pedig pont nem az.
Nem tartom zaklatásnak csak ordít róla hogy talán még 8 általánosa sincs meg. Sajnálatra méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!