Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam egy szexuális zaklatáson? Sőt szinte erőszakosságon?
A legelső, hogy megbeszéld magaddal: te nem tehetsz róla. Te ezt nem akartad, nem provokáltad ki, nem ittál túl sokat, nem öltöztél "úgy" és nem viselkedtél "úgy".
Nem Veled van a baj, hanem azokkal, akik azt hiszik, ezt megtehetik másokkal, téged okolhatnak érte, védik a szrházit és/vagy még tetejébe a te torkodnak esnek. Ismétlem, nem Veled van a baj.
Szia!
Hogy nem tudod magad túltenni rajta, az ugye azt jelenti, hogy minden áldott nap gondolkozol a dolgon, ami sokszor elrontja a hangulatodat, nem tudsz örülni az élet apró örömeinek, stb. ?
Nekem van egy jól bevált módszerem a múlton való rágódás ellen, ha van kedved beszélgetni erről, én szívesen megpróbálnék segíteni.
Ők pont ilyen segítségnyújtással foglalkoznak:
Kedves ketteske... Ha egy nő sokat iszik, akkor az azt jelenti, hogy meg lehet erőszakolni? Vagy, ha úgy öltözködik? Egyáltalán mit jelent ez?? Egyébként is tény, hogy az erőszaktevőnek nem az öltözködésed számít, sőt még csak nem is az élvezet hajtja. Szerintem ezen gondolkodj el, mert esetleg megbántasz vele olyanokat, akik bár többet ittak a kelleténél, csinosabbak is voltak, mégis nemet mondtak, ennek ellenére megerőszakolták őket... A nem, az nem!
Kérdező! Soha ne felejtsd el, hogy ez nem a te szégyened, hanem, aki bántott! Idővel talán enyhül a fájdalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!