Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek vagy mit csináljak az exemmel ha egy helyen dolgozunk?
Nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Négy éve dolgozom középvezetőként egy cégnél, amit nagyon szeretek. A probléma viszont az, hogy az exem, akivel 12 éve szakítottunk, november végén itt kezdett el dolgozni. Az elmúlt 12 év alatt sokszor próbált kapcsolatba lépni velem – írt, hívott –, de mindvégig figyelmen kívül hagytam. El sem tudtam hinni, amikor megláttam, hogy mostantól ő is itt dolgozik.
Mindketten viszonylag nehéz körülmények közül indultunk, de én mindig tenni akartam azért, hogy előrébb jussak. Épp ezért ért véget a kapcsolatunk is, mert ő inkább csak sajnáltatta magát, de semmit nem tett, hogy változtasson az életén.
Már a második munkanapján elkezdett beszólni, például, hogy „nagy menő” lettem, és „felvitte az isten a dolgom”. Szerinte csak ülök az irodában, és a sok pénzt felmarkolom, míg ő takarítóként „gájázik” egész nap, és alig kap valamit érte. Minden nap talál valami szarkasztikus vagy idegesítő megjegyzést. Egyébként a stílusa sem változott semmit – 32 évesen is ugyanúgy viselkedik, mint 20 éves korában.
A helyzetet már jeleztem a HR-nek, de egyelőre nem tudnak mit tenni, mert egy külsős takarítócég alkalmazottja. Hétfőn újra dolgoznom kell, de már most gyomoridegem van. Ráadásul Facebookon és Instagramon is próbált megkeresni, de szerencsére letiltottam.
"külsős takarítócég alkalmazottja"
Ott kell tudatni hogyan viselkedik és elmondani, hogy zaklat téged 12 éve, rád írt és ki fogják dobni biztosan.
Bemész szépen a felső vezetőhöz és elmondod mi a pálya! Ha a cégednek fontos vagy akkor megoldást fognak rá találni.
Ha nekem valamelyik kollégámat inzultálná egy külsős beszállító cég akkor azonnal felhívnám annak a vezetőjét és rendezném vele a helyzetet (jelen esetben helyezzék át az illetőt másik helyre). Ha a külsős partner erre nem hajlandó akkor felmondanám vele a szerződést.
Melyikőtök a férfi és a nő?
Ha ő a férfi könnyebb helyzetben vagy.
Én a navnál jártam hasonloan biutonsági őrrel akinek a dolga is a sorszám kiosztásban kéretlenül is segíteni.
Egy flegma megalázo stílusa volt.
Jelentettem a navnak ugy hogy leirtam azt is en ki vagyok(csak a végzettségem..), es hogy ilyenben még sehol nem volt részem felháborító ahogy viselkedik a bizt.őr, a nav visszajelzett hogy külsős cégtöl vannak az őrök és felveszik velük a kapcsolatot.
(Tehát a kulsős vállalkozónak már a nav írt panaszt, nem nekem kellett..)
Nemtom mi lett a vége, de másnaptol már nem láttam ott azt az őrt, de összevissza vannak beosztva. De valamelyest megnyugodtam amiért maga a nav kiállt mellettem.
Írsz a felső vezetésnek, HR-nek, és vszeg napokon belül kidobják majd.
Én tennék a rendőrségre is egy kört... Csak a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!