Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ségitsetek most hogy viselkedj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ségitsetek most hogy viselkedjek vele vagy mit csináljak? 15/F

Figyelt kérdés
Hétvégén osztálykiránduláson álmaim csajával voltam egész este fogdostam ölelgettem mondtam neki bujjon hozzám akkor odabujt és simogattam, de most nem tudom, hogy hogy viselkedjek vele :/
2013. máj. 12. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Mekkora p*cs vagy hát hogy viselkednél vele, ha engedte, hogy fogdossad, és tök józan volt, akkor nyilván te is bejössz neki, szóval ezután is legyél vele kedves meg jóarc, ha akarsz tőle valamit, akkor kezdeményezz, könnyen lehet, hogy összejönne veled, mert nem szokták engedni a csajok, hogy csak úgy fogdossák őket.
2013. máj. 12. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Amibe belekezdtél, azt ne hagyd félbe!
2013. máj. 12. 18:39
 3/3 anonim válasza:
együtt aludtatok? nem ittatok ? minden jel arra mutat,hogy bejössz neki.innentől tiéd a pálya, hajrá.:)
2013. máj. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!