Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Hogyan viselkedjek ezután?

Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyemen, egy idősek vagyunk. Nagyon jó fej, szerettem vele barátkozni, dumálni, mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal. Sokszor mentünk együtt áruért, ilyenkor mindig sokkal jobban telt az út, örültünk is mikor együtt kellett menni. Én férjnél vagyok nyolc éve már, neki nincs senkije. Soha nem beszélt nekem a nőkről, egy időben azt gondoltam biztos meleg. Egy hónapja viszont nagyon megváltozott elkezdte kérni, hogy szándékosan rakjanak minket össze egy műszakba, ha együtt voltunk folyamatosan bókolt stb. Pénteken is együtt mentünk nem hosszú útra, mikor visszaértünk vittem fel a szállítókat amikor utánam jött és megcsókolt. Hirtelen nem tudtam mit csináljak, teljesen összezavarodtam, eltoltam, és kértem többé ne tegyen ilyet, én nem úgy gondolok rá, csak barátként tekintek rá. Ő kijelentette, hogy ez neki nem megy teljesen belém szeretett, és nem tágít míg meg nem kap. Egész nap ma is koslatott utánam, hiába kérem nem tágít. Mit csináljak, hogyan viselkedjek, hogy békén hagyjon? 28/N
2016. aug. 8. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen fordulj ki önmagadból, ne tekints rá mint barátra, egszerűen mint munkatársa. nyers, tárgyilagos, semmi félreérthető. Egyszerűen ne úgy vielkedj mint eddg vele.
2016. aug. 8. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Miért kell neked flörtölgetni vele, mikor férjnél vagy?
2016. aug. 8. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Már az elején tisztáznod kellett volna vele, hogy csak barátok lehettek. Észlelted a jeleket, hiszen te magad írod, hogy sokkal többször kérte egy műszakba magát veled.

Ha kitartóan hűvös leszel vele, majd leszokik rólad.

2016. aug. 8. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves kettes.

Nem tudom miért lenne flört, ha beszélgetek valakivel, teljesen normális témákról, esetleg viccekről, vagy a sportról, akár egy barátnőmmel?

Hármas válaszoló.

Már az elején elmondtam neki, hogy szeretem a férjemet, és gyakran fel is jött a téma, és mindig hangoztattam is, hogy csak barátkozni szeretnék vele, ha olyan kérdést tett fel ami már sértett mindig szóltam neki, nem is értem, hogy miért gondolta azt, hogy közöttünk lehet valami.

2016. aug. 8. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Mint írtam, mindig jobban kijöttem a fiúkkal, mint a nőkkel, ezt el is mondtam neki, hogy sok haverom van, de soha nem viselkedtem úgy ami arra engedte volna következtetni, hogy barátságnál többet akarok tőle.
2016. aug. 8. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!