Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek ezutan? A pasi, akire hajtottam, a hugomat tolná!
Van egy haverom, akivel nagyon joban lettem, kialakult koztunk egy furcsa barat-nem barat viszony, kicsit felszines volt a kapcsolatunk mindig, mert hiaba talalkoztunk sokat kettesben is, nem nagyon nyiltunk ki egymas elott. Ugy egy honapja rakerdezett mit erzek iranta. Vonzó, es ezt meg is mondtam neki, de o nem valaszolt mikor rakerdeztem es o?
Aztan ugyanugy folytatodott minden, en hagytam fuggoben a dolgot, meg a hetvegen, alkoholittasan benyogte, hogy a tesomtol kezdve kb.az osszes baratnomet tolna, de engem nem.
Masnap beszeltunk es rakerdeztem jol emlekszem-e, es tenyleg ennyire nyers volt-e, amire a valasz az volt, hogy igen, csak ezt kedvesen mondta.
Csak en erzem ugy hogy igy lehetetlen kedvesen kozolni egy ilyen tenyt? Es hogy gaz, hogy egy honapot vart a valasszal? Hp vagyok, hogy kiakadok? Huszonévesek vagyunk mindketten.
Egyáltalán nem kellett volna felsorolnia, hogy ki mindenkivel tenné meg (hamár Veled nem), se udvariasan se bunkón:P
22/F
Hm...... nos igen. Ebben a cipőben már én is jártam. Bár én férfi vagyok.
Nálam az volt az ok - amit el is hiszek -, hogy a mi barátságunk olyan szinten van, hogy fél a lány, hogy minden oda lesz ha összejövünk. Én nem vagyok szerelmes, de ha elindulhatna. Szerintem nála is. Mégis csak ez a helyzet. Egyszer élünk én nem várok senkire.
Az "őszinte" válaszhoz: Sajnos ma kicsiny hazánkban ez a szó egyenlő a faragatlan válasszal, köszönhetően a valóságshow-elemeknek. Az az őszinte, aki sértően mondja meg a véleményét. Sajnos ez a helyzet. De úgy őszintén, tényleg pont egy ilyen pali kell neked???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!