Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag 18-25 éves nőnek tényleg a pénz a
legfontosabb dolog egy kapcsolatban?
A kérdező szavazást indított:
33 szavazat
Én azt tapasztalom, hogy pont akkor érdekli őket kevésbé. Nyilván imponál, ha a pasi pénzes, de egy csomo olyan barátnőm volt, meg én is, akik ebben a korban ettől teljesen eltekintettünk. Együtt voltunk csóró egyetemisták. Később már fontosabb volt, amikor elkezdődött a karrierépítés, hogy ne a nulláról kelljen felráncigálni a pasit anyagilag, de 20 évesen mindegy volt.
tegnapelőtt 19:57
tegnapelőtt 20:01
Szerintem személyfüggő. De férfiakban ugyanúgy. Valaki karriert akar építeni először és a párkapcsolat másodlagos, van aki gazdaggal jön össze pénz miatt.
tegnapelőtt 20:04
Szerintem pont ellenkezőleg. Gimnazista és egyetemista korban inkább még az ember szimplán szerelmes lesz, meg még ilyen kis tipikus rózsaszín ködös időszak mégha a 25 nem is de a 18-22. Meg a cuki szerelmek időszaka. Én azt tapasztalom ilyenkor az ember még fejleszti magát, változik és azon van jól érezze magát a kapcsolatban nem az hogy azon gondolkozzon kivel éri meg jobban pénzügyileg összejönni. Biztosan van kivétel aki inkább a jólétet nézi, de szerintem nem az a többség. Meg 18 és egy 25 évest össze sem lehet hasonlítani.
tegnapelőtt 20:04
Szerintem egy 18 évesnek még nem, de 25 évesnek már esélyes, hogy igen. Főleg akkor, ha jól néz ki.
Egy jól kinéző nő nem kötelező interspar-kasszás pasival járni, aki egy garzonos albérletet fizet.
tegnapelőtt 20:06
Meg hát ugye mikor már bejön az, hogy oké akkor szeretnék a jövőben gyerekeket, házat, akkor van inkább központban a pénz és az többnyire már 25 +. Persze akkor sem csak a pénzt nézik
tegnapelőtt 20:06
Elég sok csajt ismerek, de furcsa módon egyik sem olyan akinek a pénz lenne a mindene. Szoktam beszélni férfiakkal is….még jó múltkor kiváncsi voltam, hogy ok talalkoztak e mar ilyen lannyal. Megkerdeztem a tesoimat, fiu barataimat es munkatarsaimat. 14 faszit! És kozuluk 1 mondta, hogy volt szerencseje ilyen lannyal….anno itt is beszeltem egy olyan faszival aki valtig allitotta, hogy a noknek az kell…a vegen kiderult, hogy valami luxus p*csakra ment es azert. Tanulsag….ne az olyan csajokra menj!
tegnapelőtt 20:13
"Elég sok csajt ismerek, de furcsa módon egyik sem olyan akinek a pénz lenne a mindene."
Azért, mert nem néznek ki jól.
Az olyan csajokat viszont, akik jól néznek ki pl. Emily Ratajkowski vagy Mia Khalifa egy hétköznapi férfi nem fogja felszedni. Ezekhez a nőkhöz pénz kell, vagy nagyon jól kell tudni csajozni. Mivel azonban utóbbi sokaknak nem megy, ezért marad a pénz, az egzisztencia, amihez ezek a nők vonzódnak.
tegnapelőtt 20:19
Az összes incel annyira keni-vágja, hogy hogyan kell Emily Ratajkowskit felszedni, imádom...
Bárcsak értelmes és hasznos képességeket fejlesztenétek ki ahelyett, hogy ilyenekkel foglalkoztok. Anyukátok nem segítene, a mosógépet nem tudnátok elindítani.
tegnapelőtt 22:30
8. A nem jóképű pasik élnek ebben a bűvöletben, önhazugságban, hogy minden nőnek a pénz kell. Tőled kellene csak az! Mert nem tudsz mást adni. De hidd el, hogyha ott egy valóban tényleg vonzó pasi, akkor neki nem kell nagy vagyona vagy fizetése legyen.
Persze a nők sem teljesen egyformák, van aki a pénzre(=kényelemre) megy jobban, de van bőven olyan is, akinek fontos az, hogy minden nap egy számára vonzó ember mellett ébredjen fel vagy egy vonzó emberrel szexeljen.
tegnap 06:22
Kapcsolódó kérdések: