Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlag 18-25 éves nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag 18-25 éves nőnek tényleg a pénz a legfontosabb dolog egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A saját környezetemben is ezt tapasztalom, nem tudom más is látja így?

jan. 4. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem nem, a gazdag pasik álltalában rondák és alig lehet valamirol beszélni velük, a brokijuk is kicsi. A szegény pasik állalában bomba dögösek és sok mindenről ellehet velük beszélgetni.
jan. 5. 06:26
 12/17 anonim ***** válasza:
és 20 éves vagyok.
jan. 5. 06:26
 13/17 anonim ***** válasza:

11. Most igen.

Csak lehet majd 5 vagy 10 év múlva gyereket akarsz és akkor a kényelmes megoldást fogod választani, mint a legtöbb ilyen nő, hogy összejön egy neki nem tetsző, de pénzt keresni azt tudó pasival a kényelem miatt.

jan. 5. 06:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Annyi talán igaz, hogy amikor fogytán a zsé és nincs utánpótlás kilátásban, akkor a nő látványosan másképp viselkedik. Főleg amelyiknek "nem dolga" pénzt keríteni.
jan. 5. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:

"Az összes incel annyira keni-vágja, hogy hogyan kell Emily Ratajkowskit felszedni, imádom..."

Tegnap egy olyan témában kaptam incelezést, ami a molett nőkről szólt. Ebből is világosan látszik, amiről az egyik kommentelő beszélt, hogy a GYIK-en az incelezés szitokszó lett, ami arra jó, hogy elterelje az érvekről a figyelmed.

Másrészt miért hiszed, hogy Emily felszedése incel téma lenne? 10-ből 9 pasi felszedné, az az 1 meg azért nem, mert meleg.

"Bárcsak értelmes és hasznos képességeket fejlesztenétek ki ahelyett, hogy ilyenekkel foglalkoztok"

Azt csinálom. De ettől még nagy valószínűséggel jól látom a témát, hogy Emily-t elsődlegesen pénzzel lehet felszedni. És azt is tudni kell jól csinálni. Nekem volt egy gazdag haverom, aki tanított arra, hogy miként lehet pénzzel csajozni.

"Anyukátok nem segítene, a mosógépet nem tudnátok elindítani."

Vicces kijelentés ez, annak fényében, hogy egy rakás nem incel pasiról írnak ki kérdést, hogy párkapcsolatban mennyire lusta, nem törődöm. A barátnőjük/feleségük lényegében az anyuka szerepét játssza. Egyébként nem vagyok incel.

------

"A nem jóképű pasik élnek ebben a bűvöletben, önhazugságban, hogy minden nőnek a pénz kell."

Egyrészt nem minden nőről írtam. A nők egy rétegéről írtam, főleg az idősebbekről, és azon belül is a topnőkről. Amit meg a #4-es kommentelő írt, azt én már régóta hangoztatom itt..

Másrészt alapvetően jóképű vagyok, (vagy legalábbis voltam xD) ezért is élhettem meg azt, hogy a közösségi mediában kb. 50 komment volt a képeim alatt, csajoktól, hogy milyen jól nézek ki.

De ennek mi köze a témához?

Egy olyan nő, aki már családot akar, és tudja, hogy bárkit megkaphat, miért menne hozzá feleségül egy szegény, de jóképű sráchoz? Mit tudna az neki adni, azon kívül, hogy azon gondolkodik, hogy a hónap végére marad-e pénz, meg fel tud-e venni hitelt? :-)

"de van bőven olyan is, akinek fontos az, hogy minden nap egy számára vonzó ember mellett ébredjen fel vagy egy vonzó emberrel szexeljen."

De még ennél is fontosabb lehet az, hogy jól éljen ha már nem 18 éves, hanem családot akar alapítani.

Amit elmondtam, az igaz lehet általában: azt is világosan elmondtam, hogy szerinem lehetséges úgy felszedni topnőket, hogy nem gazdag valaki, de ahhoz jól kell tudni nagyon csajozni, ami a pasik többségének nem az erőssége.

És ja, elvileg az is elképzelhető, hogy egy topnőnek nem fontos a jólét, és eltengődik vajas kenyéren is a szerelmével, de én ilyet még nem láttam. Lehet van ilyen, de nem tudok erről.

jan. 5. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkàbb az idősebbek 30+ ilyen pènzmàniàsok, bár kérdés, hogy egy gazdag pali minek tartson el egy ronda vènasszonyt, ha szép fiatal is van.
jan. 5. 09:15
 17/17 anonim ***** válasza:
A fiatal csajok, és nemcsak, hanem a 25 pluszos nők is, azt szeretik, ha a fiú vag férfi vicces, talpraesett, életrevaló, nem ijed meg minden élethelyzettől, hanem határozott, stb. Na most aki ilyen, az általában anyagilag is jól boldogul, úgy helyezkedik az életben, hogy legyen egy jobb autója, akár lakás, stb.
jan. 5. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!