Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakás, kocsi, diploma? Hogy is van ez az elvárásokkal?
Lehet, hogy én rosszul értelemezem az elvárásokat, de nekem az az érzésem, hogy a nők nem azt várják el, hogy mindez meglegyen, hanem azt, hogy egy férfi törekedjen arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából.
Ha csak siránkozik, meg panaszkodik, hogy nem kell senkinek, mert nem tud felmutatni semmit, akkor abból arra lehet következtetni, hogy nem is vágyik többre, jobbra.
Én azt látom, hogy azok a férfiak, akik úgy ismerkednek, hogy a céljaikról beszélnek, sokkal sikeresebbek, mint azok, akik a szerencsétlen helyzetükre panaszkodnak. Még akkor is, ha ugyanannyit tudnak felmutatni.
Tehát ha van két 30 év körüli (hasonló külső adottságokkal rendelkező) férfi, aki a szüleivel él, nincs autója, nincs diplomája, de az egyik a körülményeket hibáztatja, a másik pedig azt nézi, hogy hogyan tudna javítani a helyzetén, akkor a nők többsége a másodikat fogja választani, mert benne van perspektíva, az elsőben meg nincs. Senki nem akar egy szerencsétlen lúzerrel élni, aki képtelen a fejlődésre, változtatásra!
Ti hogy látjátok?
"Egyiket sem fogják választani, mert mindkettő anyucival lakik. :)"
Akkor el kell költözni anyucitól. Ez megint olyan dolog, hogy ha egy férfi TUDJA, hogy a nőknél ez kizáró ok, akkor minden erejével arra kéne törekedni, hogy változtasson rajta, nem pedig siránkozni, hogy "jaj, így nem kellek senkinek".
Ebből is lehet előnyt kovácsolni :D
"Anyámmal lakom mert szegény beteg, muszáj törődni vele" (mert én egy törődő, rendes ember vagyok, önfeláldozó is) ami +1 pont :D
# 12: 12 éve külön élek anyucitól, mert amikor 100 ezret kerestem, akkor inkább tanultam, másodállást vállaltam, hogy ne 100 ezret keressek és legyen lehetőségem elköltözni.
Egyébként van olyan albérlet-támogatási rendszer, ami azokat a munkavállalókat támogatja, akik hajlandók elköltözni a jelenlegi lakhelyükről munkavállalás céljából. Ha 100 ezret keresnék, és anyucinál laknék, egészen biztosan élnék ezzel a támogatással.
Több oka lehet annak, ha valaki a szüleivel él, anyagiak, betegség, egymásra utaltság, lustaság, vagy egyszerűen csak jól működik, hogy több generáció együtt él. Ezek közül egyedül a lustaság az, amit nem tartok elfogadható indoknak, amikor valaki igazából önállótlan, a szülei ellátják, és pótanyut keres társkeresés címszóval.
# 19: Ezek közül a többség megoldható másképp is. Például ha a szülőnek szüksége van valamilyen fizikai segítségre, lehet a közelbe költözni, ahogy én is tettem. Nem együtt élünk, hanem olyan távolságra, ami lehetővé teszi a segítségnyújtást, mégsem közös háztartásban. Az anyagi okokról pedig már írtam: tenni kell ellene, nem kifogásokat keresni. Az, hogy valakinek alacsony a jövedelme, az nem kifogás, mert lehet rajta változtatni. Az alacsony jövedelem nem ok, hanem következmény: ha valaki lusta volt tanulni, fejlődni, jobb állást keresni, akkor ne csodálkozzon, hogy beleragad a helyzetébe.
Ismerek olyan embert, aki 10 éve panaszkodik, hogy milyen alacsony a jövedelme és nincs kapcsolata, mert arra sincs pénze, hogy a randira elmenjen (nem túlzás, komoly!), de esze ágában sincs változtatni a helyzetén, nem is keres másik állást, 10 év alatt nem tudott elvégezni egy ingyenes tanfolyamot, csak kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!