Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért várják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek miért várják el a diplomát? Miért nem értik meg azt, hogy a diploma nem ad plusz észt?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 15:33
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
27%

SziSzilvi95 nevű felhasználó válasza:

Én szeretek menő lenni.

az gáz......

2016. dec. 27. 18:16
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gondoltad volna, hogy egy ilyen kérdésből tudományos eszmecsere fog elindulni? :-D
2016. dec. 27. 18:16
 43/54 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha csak egy ember is rákeresett arra, hogy ez a hülye tyúk miért írt annyit egy napra, már érdemes volt ellentmondanom. :)
2016. dec. 27. 18:18
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz egy tescos árufeltőtőnél, ő nem várja el. A kűműves vagya szoba festő sem. Nem ők betegek, te vagy az. Te akarsz diplomás párt a nagy semmidre. Se vagyon, se jó iskola, csak a nagy igények.
2016. dec. 27. 19:25
 45/54 A kérdező kommentje:

#44 Fuj, de undorító vagy! Ki mondta azt, hogy én egy diplomást akarok? Mondtam egy szóval is ezt? Nekem teljesen mindegy mi a végzettsége és a munkája nem emiatt választok párt magamnak. Így az se zavar, ha alacsony beosztásban van és az se, ha magas, mert nem ez határozza meg az ember jellemét. Ezért nem értem, hogy egyeseknél miért alapelvárás, de úgy látom itt nem tudták nekem rendesen leírni, szerintem ezt ők maguk se tudják, vagy így nevelték őket.

Na és amit írtam arról, hogy párkapcsolatban tud egy ember teljes lenni, ezen nem értem miért kell annyit csodálkozni. Társaslények vagyunk ami azt jelenti, hogyha valaki megtalálta a párját az boldogabb életet él, ezen mit nem lehet felfogni? És jöttök azzal, hogy ti egyedül is eltudtatok érni valamit. Most azt várjátok el, hogy örömtáncot járjak és megtapsoljalak titeket? Vagy mi?

2016. dec. 27. 21:31
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Most lehet, azonnal rengeteg pirosat kapok, de kérdező, igenis van különbség, ha egy szakmunkás társaságban vagy, vagy diplomások között. Nyilván nem lehet teljes mértékben megfeleltetést tenni, de az utóbbiak társaságban több az értelmes téma és kevesebb a valóvilágos gagyi, több mindenről lehet beszélgetni. Most jöhetsz azzal, hogy nem mindenki ilyen, ez igaz is, de statisztikailag is kimutatható, hogy a diplomásoknak magasabb az IQ szintje. Lehet kapálózni, és mondani, hogy nem minden esetben, de az irányvonalat tekintve igen. És aki lediplomázott, annak volt affinitása, tett érte valamit, a legjobb képességűeknek is volt jó pár átvirrasztott éjszakája, ami nem csak észt, de kitartást is igényel, volt valamilyen célja. Na, akinek nincs, az ebből kimaradt. Nem a diploma adja az észt, hanem eljutni odáig, sokszor munka mellett. Felesleges ezen vitatkozni.
2016. dec. 27. 22:04
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Még az előző vagyok.

"Társaslények vagyunk ami azt jelenti, hogyha valaki megtalálta a párját az boldogabb életet él, ezen mit nem lehet felfogni? "

A párkapcsolat egy nagyon jó és szükséges, de nem elégséges alap, nem maga a cél.

Nekem az a legnagyobb öröm, ha alkothatok valamit a munkámban. Persze, ehhez olyan munka is kell. A szalag mellett ezt nyilván nem lehet. Látod, már ebben is mások vagyunk.

N, műszaki diplomás

2016. dec. 27. 22:10
 48/54 A kérdező kommentje:

Mondom mégegyszer nem szidom a diplomásokat, ha valaki úgy szerezte meg, hogy örömmel is csinálta annak örülök is. Én sose voltam jó tanuló nekem nem volt meg ehez az affinitásom, de nem érzem azt, hogy emiatt buta lennék. Én nem szeretem a való világot meg az egyszerű sorozatokat se, mint barátok közt, mert semmiről nem szólnak. Amúgyis én szoktam művelődni, neten olvasgatok, előadásokat hallgatok, de nem tudnék letenni diplomát, mert egyrészt nem találtam meg azt amiben jó lennék másrészt nincs a tanuláshoz tehetségem. Aztán sajnos a közoktatásunk is katasztrófa, elavult porosz nevelésen alapszik, ami miatt rengeteg szorongó ember van.

Alber Einstein is jól mondta, hogy:

"Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye."

Ez teljesen tükrözi az oktatási rendszerünket és még jobban igazolja azt, hogy csak egy általánosítás az, hogy a több papírral okosabb valaki.

Engem azt kúrt fel teljesen, ami miatt feltettem ezt a kérdést, hogy társkeresőn fent vagyok és többen alapkritériumnak teszik ki a diplomát, némelyiküknek meg nincs diplomája, akiknek van azokat se értem miért van ilyen nagy jelentősége holott csak megkell ismerni a másikat utána következtetéseket levonni. Mondom mégegyszer nem szidom a diplomásokat csak az olyanokat akiknek emiatt megnő az egójuk és azt hiszik, hogy ők okosabb bárkinél, akinek nincs papírja az lenézendő. Üzenném nekik, hogy ...... fel maguknak a papírjukat.

2016. dec. 27. 22:29
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy kicsit nyugodjál le, mert egy kapcsolat nem csak a diplomán múlik, de erre te nagyon rámentél. Miért érint ennyire érzékenyen? Nagyon sok embernek nincs vagy nem várja el, miért nem azok között keresgélsz? Egy kapcsolat még ezer más ponton megbukhat.

Most kezdjek el én is sírni és "felbaxni" az agyam, mert 30-as vékony szőke vagyok, mások meg teltebb 20-ast akarnak? Szívük joga. Ne legyél már ilyen frusztrált, mert semmi jóra nem fog vezetni.

2016. dec. 27. 22:44
 50/54 A kérdező kommentje:
Igazad van tényleg frusztrált vagyok. Sok minden összecsapott a fejem fölött. Fogok ezen változtatni, mert tényleg csak ártok magamnak.
2016. dec. 27. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!