Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy jogász csak egy másik jogásszal élhet boldog párkapcsolatban hosszútávon?
Jeszusom ; ha érdek kapcsolatról van szó akkor igen teljes mértékben.
De ha szerelemtől akkor akár egy biztonsági őr is megteszi !
Jogászként kizártnak tartom, hogy jogásszal éljek kapcsolatban. Engem biztosan nem tenne boldoggá, szóval megdöntöttem az elméletedet.
Egyébként gyakorlatban a leggyakoribb a jogász-orvos párosítás, legalábbis az én ismerősi körömben mindenképp.
Nem.
A gyerekkori legjobb barátom anyukája jogász leginkább büntető ügyekkel foglalkozik, de néhány cégnél szintén bevállal 1-2 fontosabb megbízást főleg ha az adott cég perre visz egy ügyfélt, vagy éppen az adott céget perlik be. Az apja meg egyszerű autószerelő, de amennyire én tudom már saját autó szerviz cége van több alkalmazottal és alkatrész üzletük is van.
A szomszéd lány is jogi egyetemre jár, a barátja meg nálunk targoncázik a gyárba.
Röviden: Nem.
Hosszabban: Egy jó kapcsolat fontos építő eleme a közös érdeklődési kör. Persze a (különböző) hobbik is fontosak (hogy az ember elfoglalja magát, amíg a másik Windows-t frissít), de kell egy közös érdeklődési kör is! Ez már lehet a pecázástól a kedvenc jogszabályig bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!