Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes emberek miért várják el a diplomát? Miért nem értik meg azt, hogy a diploma nem ad plusz észt?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 15:33
1/54 anonim válasza:
Ezt így nem teljesen igaz.
Egy jó suli, jó tanárokkal nagyon is tudja formálni az embert és többé tenni.
2/54 anonim válasza:
Plusz észt nem ad, de egy diplomás a nagy számok törvénye szerint értelmesebb, mint egy diploma nélküli. Amúgy nem derül ki, pontosan mi a kérdésed.
3/54 anonim válasza:
Az mondjuk mókás mikor a munkájában profi, tènyleg igènyes mondjuk esztergályost gùnyol a büfèszakos "majd fater megóggya" hipszter...
4/54 anonim válasza:
Mert van olyan állás ahol ha nem is plusz észt de plusz pénzt lehet kapni a diplomával, még ha nem is szakirányú. Mert azt mutatja, hogy az illető képes fejleszteni magát gondolkozni, s akár magasabb szintű solgokat önállóan is elvégezni
5/54 anonim válasza:
Mert nem is ad, de viszont volt olyan barátom aki a szorzótáblát se tudta vagy azt, hogy egy nap 24 órából áll. Ilyenkor kicsit zavar, hogy én egyetemre járok, tanulok, szenvedek, ő meg nem tudja az ábécét... 21L :)
6/54 A kérdező kommentje:
Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni. Ezért nem kéne mástól elvárni ilyeneket. Azt is nagyon bírom, hogy amikor mondják, hogy egy nem diplomás miről tudna beszélgetni egy diplomással, mintha csak a tanulmányokról lehetne beszélgetni. Sokszor látom azt, hogy olyanoknak van diplomája akikből ki se nézném.
2016. dec. 27. 15:46
7/54 anonim válasza:
Az érvelésed akkor lenne helytálló ha márlenne diplomád és úgy pocsokondiázod meg kérdőjelezed meg, addig mire fel?
8/54 anonim válasza:
tolem meg nem egy diplomat vettek mar..celebek is..bar nem olcson mivel nem hamis..
9/54 A kérdező kommentje:
#5 Érdekes, hogy nem tudta szorzótáblát :D De nem ilyen szélsőséges dolgokra gondolok, és nincs bajom a diplomásokkal, hanem azzal, hogy túlértékelig magukat és presztizs kérdést csinálnak belőle.
2016. dec. 27. 15:49
10/54 A kérdező kommentje:
#7 És most kussoljak, nem beszélhetek erről a témáról? Nem mindenkinek adatik meg, hogy letegye, de ettől még nem lesz buta valaki. Én megértem, hogy sok erőfedzítéssel jár letenni és emiatt nem pocskondizálom őket csak szerintem hülyeség mástol elvárni, mert mi van, ha olyanba szeretne bele akinek nincs. Emiatt az elvárása miatt dobni kéne?
2016. dec. 27. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!