Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért várják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek miért várják el a diplomát? Miért nem értik meg azt, hogy a diploma nem ad plusz észt?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 15:33
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
76%

"Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni." - Ne haragudj, de szerintem ezzel a hozzáállással szvsz soha nem leszel tényleg boldog, mert egy párkapcsolattól nem várhatod se a motivációt, se a problémáid megoldását, teljességet pedig pláne nem.. Azokból vannak az egészséges párkapcsolatok, ahol két, önállóan is teljes ember kerül össze.

Ettől függetlenül a diploma valóban nem ad észt, magam is rengeteg emberileg/érzelmileg nulla diplomás embert ismerek. Annyi igaz, hogy tényleg ad egy képet arról, hogy az illetőnek vannak ambíciói, ami sosem hátrány, de önmagában nem jelent semmit.. Ismerek olyat is, aki 10 éve jár egyetemre, de ezalatt még mindig nem fejezte be a bölcsész BA-t, amire jár, nem tudom, erre hogy lehet majd büszkének lenni :D

2016. dec. 27. 15:55
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

"Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni."

Érdekes, engem meg pont az motivált a diplomám megszerzésében, hogy egyedül, önállóan, férfi és szülők nélkül is legyek képes eltartani magamat...

Egyébként igaz, hogy találkoztam intelligens, tájékozott, diplomával nem rendelkező emberekkel, akik képesek voltak észérvekkel leiskolázni diplomás embereket. De egyik sem hangoztatta azt, hogy a diploma hülyeség.

2016. dec. 27. 15:59
 13/54 anonim ***** válasza:
93%
Nekem van diplomám, most a másodikat csinálom ,de engem totál hidegen hagy, hogy másoknak van e ,vagy sem. Nem ez alapján választok párt. Nekem sokkal fontosabb, hogy egy hullámhosszon legyünk, meglegyen a kölcsönös vonzalom.
2016. dec. 27. 15:59
 14/54 anonim ***** válasza:
93%
Arra, hogy a diploma - hianya vagy meglete - nem tukrozi az ember szellemi kepessegeit vagy akar az erteket, erdekes modon mindig csak azok probalnak hivatkozni - mino veletlen -, akiknek olyanjuk meg veletlenul sincs.
2016. dec. 27. 16:01
 15/54 anonim ***** válasza:
0%
14-es : Legyél büszke a diplomádra, amit abban az országban szereztél meg, aminek világhírű oktatásrendszere van... Ha gondolkodni nem is tanítottak meg, magolni minden bizonnyal... Sok sikert az élethez!
2016. dec. 27. 16:21
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok

Miért ne lehetne ez elvárása/igénye valakinek, hogy rendelkezzen diplomával a társa?

20 évesen engem is kidobott egy egyetemista fiú, mert érettségi után szakmát tanultam inkább. Időközben lediplomáztam, de a társam egy diplomátlan lett, aki viszont mindig szeretett volna egyetemre járni. Hát így.

2016. dec. 27. 16:30
 17/54 anonim ***** válasza:
56%
Ugy erzem, a 15-osnek nincsen diplomaja. Na hogyan talaltam ki :))))) De azert telepatikus kepessegekkel kompenzalja eletenek eme hiatusat, hiszen tudni vel a neki nem tetszo valaszt ado, altala egyebkent semmilyen mertekben nem ismert velemenyado kollegajarol tenyeket. Hihihihi. Jol megmondtad Bela, de attol meg nem lesz diplomat ugyse, oszt marad helyette csak az orok kudarc erzes a diplomasokkal szemben! Bibibibibi
2016. dec. 27. 16:30
 18/54 anonim ***** válasza:
27%
17, Semmi ellenszenvet nem érzek a diplomásokkal, pusztán tényt közöltem. Hogyha külföldi egyetemen szereztél volna egy értékes diplomát, az elismerésre méltó. De az már kevésbé (és itt most senkit nem akarok megsérteni), ha ezt egy olyan intézmény falai között szerezted, aminek az oktatási rendszere teljes mértékben elavult. Az intelligencia különbséget mindenki láthatja kettőnk között. "Bibibi", "Hihihi" kifejezéseid jól kifejezik az értelmi képességeidet. Nem kell győzködnöd engem, elhiszem, hogy milyen okos vagy. :)
2016. dec. 27. 16:34
 19/54 anonim ***** válasza:
96%
15, en nem attol leszek boldog, ha valamit mas lat, en onmagamtol is magabiztos vagyok. Ettol fuggetlenul mivel ervelesed Seneca-i magassagokba tevedt, keptelen vagyok a sarokba szoritottsagtol magamhoz trve erdemben barmit is reagalni, meghajolok a nagysagod elott :))) Apropo, neked megvan az a hivatkozott oxfordi diploma, vagy csak egy ujabb hiany-kompenzacio a semmi valamivel valo elfedesere? De nem akarlak bantani, ugyhogy inkabb hagyjuk
2016. dec. 27. 16:41
 20/54 anonim ***** válasza:
0%

Mert nem is ad, de viszont volt olyan barátom aki a szorzótáblát se tudta vagy azt, hogy egy nap 24 órából áll. Ilyenkor kicsit zavar, hogy én egyetemre járok, tanulok, szenvedek, ő meg nem tudja az ábécét... 21L :)

de biztos joképű volt azér nézted el neki

2016. dec. 27. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!