Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes emberek miért várják el a diplomát? Miért nem értik meg azt, hogy a diploma nem ad plusz észt?
"Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni." - Ne haragudj, de szerintem ezzel a hozzáállással szvsz soha nem leszel tényleg boldog, mert egy párkapcsolattól nem várhatod se a motivációt, se a problémáid megoldását, teljességet pedig pláne nem.. Azokból vannak az egészséges párkapcsolatok, ahol két, önállóan is teljes ember kerül össze.
Ettől függetlenül a diploma valóban nem ad észt, magam is rengeteg emberileg/érzelmileg nulla diplomás embert ismerek. Annyi igaz, hogy tényleg ad egy képet arról, hogy az illetőnek vannak ambíciói, ami sosem hátrány, de önmagában nem jelent semmit.. Ismerek olyat is, aki 10 éve jár egyetemre, de ezalatt még mindig nem fejezte be a bölcsész BA-t, amire jár, nem tudom, erre hogy lehet majd büszkének lenni :D
"Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni."
Érdekes, engem meg pont az motivált a diplomám megszerzésében, hogy egyedül, önállóan, férfi és szülők nélkül is legyek képes eltartani magamat...
Egyébként igaz, hogy találkoztam intelligens, tájékozott, diplomával nem rendelkező emberekkel, akik képesek voltak észérvekkel leiskolázni diplomás embereket. De egyik sem hangoztatta azt, hogy a diploma hülyeség.
#7 vagyok
Miért ne lehetne ez elvárása/igénye valakinek, hogy rendelkezzen diplomával a társa?
20 évesen engem is kidobott egy egyetemista fiú, mert érettségi után szakmát tanultam inkább. Időközben lediplomáztam, de a társam egy diplomátlan lett, aki viszont mindig szeretett volna egyetemre járni. Hát így.
Mert nem is ad, de viszont volt olyan barátom aki a szorzótáblát se tudta vagy azt, hogy egy nap 24 órából áll. Ilyenkor kicsit zavar, hogy én egyetemre járok, tanulok, szenvedek, ő meg nem tudja az ábécét... 21L :)
de biztos joképű volt azér nézted el neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!