Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes emberek miért várják el a diplomát? Miért nem értik meg azt, hogy a diploma nem ad plusz észt?
Akkor miért akarsz diplomással ismerkedni, ha neked nincs?
Érdekes, azok sírnak azon, hogy nem ad plusz észt és bárki kiseggeli, akiknek nincs.
Nekem is elvárás.
#20 valójában csak ~23 óra 56 percből. :) (Nagy Bandónak meg 64-ből). A szorzótábla ismerete sem ad pluszt a számológépek korában, :) de
Kedves Kérdező
tény hogy attól hogy van a kezedben egy papír, ami a te nevedre van kiállítva, még nem leszel okosabb, de feltételez némi tudást, kitartást, rátermettséget, ami ahhoz kell, hogy a kezedben legyen az a papír. És ez az út lényegesen annál, mint kiírni ezt az ostoba kérdést. :)
Nem várom el a diplomát (bár nekem van), de hogy értelmes párom legyen, azt igen.
Most szükséghelyzet miatt egy raktárban dolgozom, de nem tervezek itt maradni hosszú távon, amint tudok, váltok, többre vagyok képes, csak a szükség nagy úr, a semmittevés meg nem kenyerem. Vannak olyan kollégáim, akikkel egész jól el lehet beszélgetni, hozzájuk csapódtam, velük járok ki szünetre, ebédelni. De vannak olyan kollégáim is, akik nagyon ostobák, már-már idegesítő szinten, egyikük pl. nem érti, miért akar a gyereke továbbtanulni, és miért nem elég, hogy egy kettessel elbukdácsol érettségiig. Ő pl. nem meglepő, hogy ilyen helyen dolgozik és le is ragadt ezen a szinten.
Hát szerintem már régen baj ha egy ember csak akkor tud motivált lenni ha kapcsolatban van.
Egyébként sok olyan ember jár egyetemre akinek keresni valója se lenne ott. Az alap értelmi szintet sem érik el, de jól tudnak csalni. Leleményesek...
A diploma egy kapcsolaton belül szerintem nem számít, de ha két teljesen különböző életstílust követel meg a diplomás és nem diplomás munkája, akkor abból már lehet gond.
" Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni. Ezért nem kéne mástól elvárni ilyeneket."
Veled együtt az összes lusta kapcsolatfüggő ezt mondja.
Naiv lányka koromban be is dőltem neki.
Az a tapasztalatom, hogy ez egy ordas nagy hazugság, és az első akit átversz vele, az saját magad.
Őszintén!
Ha saját magadért nem vagy hajlandó tenni, felelősséget vállalni, akkor hogy a csudában vállalnál részt egy párkapcsolatban?
" Nos én úgy vagyok vele, hogy egy ember csak párkapcsolatban tud igazán teljes és motivált lenni. Ezért nem kéne mástól elvárni ilyeneket."
Veled együtt az összes lusta kapcsolatfüggő ezt mondja.
Naiv lányka koromban be is dőltem neki.
Az a tapasztalatom, hogy ez egy ordas nagy hazugság, és az első akit átversz vele, az saját magad.
Őszintén!
Ha saját magadért nem vagy hajlandó tenni, felelősséget vállalni, akkor hogy a csudában vállalnál részt egy párkapcsolatban?
mostmár hogy kiélted magad könnyen jár a szád
#SziSzilvi95 Nincs igazad!
23 óra 56p 4mp az úgynevezett csillag-nap. Egy átlagos Nap-nap 24 óra néhány másodperces ingadozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!