Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne ha egyszer fellázadná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha egyszer fellázadnának a férfiak a nők ellen és nem kezdeményeznének többet náluk?

Figyelt kérdés
A nők kapnák a visszautasításokat. A férfiak végre nyugodt életet élhetnének.

2016. dec. 17. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
16%

" Legalabb megtette nekunk azt a szivesseget, hogy elkeruli a parkapcsolatokat :D."

Ja értem, most már szívesség, hát akkor legyél boldog ezt a szívességet megteszem minden nő kedvéért bármikor! :-DDDD

De leginkább a magaméért!

De most őszintén ki a nevetségesebb meg a betegebb? Az, aki független és önálló élete, céljai, álmai vannak mint nekem, vagy az, aki kvázi azért él, hogy meg tudja venni asszonykának, amit az kitalált?

2016. dec. 17. 13:50
 42/64 anonim ***** válasza:
23%

"mondá boldogan, majd arcán elégedetten mosollyal új ablakot nyitott böngészőjében, hogy olyan nőkre maszturbáljék, akik egész életében kiröhögték."

Helyesebben: " majd arcán elégedetten mosollyal új ablakot nyitott böngészőjében, hogy olyan dolgokkal, hobbijaival, tudománnyal, foglalkozzon amiket ti csak kiröhögni tudtok, mert egész életükben nem hallottatok róla.

Mentségetekre szóljon, aki azzal tölti az idejét, hogy párkapcsolatokkal foglalkozik, az meg is érdemli.

2016. dec. 17. 13:54
 43/64 anonim ***** válasza:
86%
63%-os egyre jobb. Folytasd még, jegyzetelek, te magányos tudományos ember.
2016. dec. 17. 13:56
 44/64 anonim ***** válasza:
29%

"Nekem füstöl a pinám, de nem az én dolgom kezdeményezni. "

Mi a te dolgod? Ja, neked nincs? Bocs :D

2016. dec. 17. 14:00
 45/64 anonim ***** válasza:
12%
44! Inkább maradj a vörös kacsóknál, azok nem olyan fárasztóak, és csak egy kattintás a boldogságod :-D
2016. dec. 17. 14:01
 46/64 anonim ***** válasza:
46%
Most tisztázzuk, hogy két 63%-os van!
2016. dec. 17. 14:01
 47/64 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mert aki kapcsolatban él, annak nincs hobbija, sot... elete sincsen... 63%-os semmi baj nem lenne az elmeleteddel, ha te valasztottad volna, es nem az elet (a folyamatos pofara eses okozta frusztracio a nok teruleten) valaszttatta volna veled, hogy egyedul legyel, mert senkinek nem kellesz. Tudom, hogy ugyis meg fogod magyarazni, miert nincs igazam, de mikor valaki ennyire frusztralt egy temaban, mint te vagy ebben, ott nem kell sokat toprengeni az okon. Ugye, amit nem birtokolhatunk, erthetunk stb. arra mindig konnyebb ramondani, hogy hulyeseg es csak a hulyeknek kell, nekem sokkal jobb nelkule. Ez egy teljesen atlagos pszichologiai reakcio :).
2016. dec. 17. 14:02
 48/64 anonim ***** válasza:
63%

De most őszintén ki a nevetségesebb meg a betegebb? Az, aki független és önálló élete, céljai, álmai vannak mint nekem, vagy az, aki kvázi azért él, hogy meg tudja venni asszonykának, amit az kitalált?

Ó, komolyan, ez már a Thug life kategória :D

[link]

2016. dec. 17. 14:07
 49/64 anonim ***** válasza:
8%

48-49! Boldog tudatlanság, de tudjátok mit, legyen tiétek az utolsó szó, látom addig nem bírjátok itt hagyni a kérdést míg nem lépek, okos enged a nő meg szenved.

Bocs ezt nem bírtam kihagyni. :-D

2016. dec. 17. 14:34
 50/64 anonim ***** válasza:
82%
Úristen de szánalmasak vagytok :D Azért, mert akkora lúzerek vagytok, hogy nem tudtok becsajozni, a többi férfi akinek barátnője van, az mindjárt papucs :D Sajnállak titeket, hogy ilyen sz.ar életetek van. Inkább eljátszátok, hogy nektek nem is kell nő, mert egy sem áll szóba veletek.
2016. dec. 17. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!