Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha egyszer fellázadnának a férfiak a nők ellen és nem kezdeményeznének többet náluk?

" Legalabb megtette nekunk azt a szivesseget, hogy elkeruli a parkapcsolatokat :D."
Ja értem, most már szívesség, hát akkor legyél boldog ezt a szívességet megteszem minden nő kedvéért bármikor! :-DDDD
De leginkább a magaméért!
De most őszintén ki a nevetségesebb meg a betegebb? Az, aki független és önálló élete, céljai, álmai vannak mint nekem, vagy az, aki kvázi azért él, hogy meg tudja venni asszonykának, amit az kitalált?

"mondá boldogan, majd arcán elégedetten mosollyal új ablakot nyitott böngészőjében, hogy olyan nőkre maszturbáljék, akik egész életében kiröhögték."
Helyesebben: " majd arcán elégedetten mosollyal új ablakot nyitott böngészőjében, hogy olyan dolgokkal, hobbijaival, tudománnyal, foglalkozzon amiket ti csak kiröhögni tudtok, mert egész életükben nem hallottatok róla.
Mentségetekre szóljon, aki azzal tölti az idejét, hogy párkapcsolatokkal foglalkozik, az meg is érdemli.

"Nekem füstöl a pinám, de nem az én dolgom kezdeményezni. "
Mi a te dolgod? Ja, neked nincs? Bocs :D

De most őszintén ki a nevetségesebb meg a betegebb? Az, aki független és önálló élete, céljai, álmai vannak mint nekem, vagy az, aki kvázi azért él, hogy meg tudja venni asszonykának, amit az kitalált?
Ó, komolyan, ez már a Thug life kategória :D

48-49! Boldog tudatlanság, de tudjátok mit, legyen tiétek az utolsó szó, látom addig nem bírjátok itt hagyni a kérdést míg nem lépek, okos enged a nő meg szenved.
Bocs ezt nem bírtam kihagyni. :-D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!