Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám pasija mindig "úgy" néz rám és méreget. Mit lehetne ez ellen tenni?
2es te most frankon egy gyereket hibaztatsz azert, mert nem tud kezelni egy olyan helyzetet ami nehany 30-40 evesnek is kihivas lenne, a szituacio kenyessege miatt?
Tehat erted, nem arrol van szo, h hozzader valaki a mondjuk az egyetemen es elkuldod messzire, hanem anyad pasija. Mindkettot hatarozottan kell kezelni, es kiallni magunkert, de persze, h szerencsetlen tanacsot var mert az anyja nem all ki erte. Ettol o most miert erdemli meg?
Na szoval, mondd meg a pasinak h nem szereted az emberek kozelseget es nem ertekeled ha hozzadernek, es mivel eszrevetted h ez veletlenul gyakori csak szolj, h nem szeretned ha ez megegyszer elofordulna mert akkor masokat is bevonsz a tortenetbe.
Mindezt kedvesen de hatarozottan add elo. Anyukad....jeezus. Miutan elmondtad a pasinak amit gondoltal, mondd el anyudnak h pontosan mit mondtal h kesobb a pasi ne jojjon elo valami full kitalalt szoveggel.
Ha folytatodik, akkor jelentsd fel molesztalasert, vagy kiabald le a fejet.
3:
Milyen gyerek? A kérdező nem is írta hány éves. Simán lehet hogy 18-25 már.
Aha: Szóval ha valaki hozzá ér a másikhoz vagy kétértelműen célozgat, akkor le kell vágni a farkát vagy fel kell jelenteni a rendőrségen. És ha egy nő elutasít egy férfit, neki is ki kell vágni a csiklóját vagy fel kell jelenteni a rendőrségen? Vagy ezzel már csúnyát mondtam? De a fa szlevágás az még normális?
Álljunk már meg a marhaságokkal mindkét oldalon! Dugtak? Erőszakoskodott akár csak egy pillantig is? Nem. A kérdező csinált eddig valami értelmeset megoldásképpen? Pl amikor ott ülnek hárman, akkor mondja el az anyukájának, hogy
"Ez az ember közeledik felém, miközben veled van, anya. Elég apróak a jelek, de hozzám ér ha teheti és kétértelmű dolgokat mond. Rosszul érzem magam emiatt, ha hozzátok jövök. Nem baj ha vonzódik, mert férfiból van, de ezt hagyja abba és normalizálja magát, mert nekem nem tetszik és ti együtt vagytok. Ha ez folytatódik többet nem jövök ide."
Ez miért annyira science-fiction hogy ilyet mondjon a kérdező? De neeeem, egyből fa szlevágás és feljelentés...
25 éves vagyok, 16 éves korom óta csinálja ezt.
Azt hittem egyértelműen leírtam, h anyámmal és a palival is beszéltem már erről. Anyám azt mondta, h ne foglalkozzak vele, mert ő ilyen, mindenkivel ezt csinálja, csak viccelődik. Azt is mondtam már, h akkor megyek át ha anyu van csak otthon. Ekkor jön a megsértődés (anyu részéről), h miért csinálom én ezt? Miért bomlasztom a családi békét?
A hapsi 45 éves. Már párszor mondta nekem azt is, h sok haverjának annyi idős barátnője van mint én. És ezt mind anyu előtt. Anyu ezen nevetgél, fel se fogja vagy én nem tudom.
Utolsó kicsit túlpörögted a témát, nyugodjál meg. :)
De aki fa szlevágásról írt és feljelentésről, az nem pörögte túl, csak én? Ami utóbbit elismerek, de ez főleg a korábbi válaszolók válaszaira adott reakció volt. A nagy részét láthatod nem is neked címeztem első sorban.
Ez egy olyan "konfliktus", amit nem kell, nem is lehet feloldani. Egy lány ismerősöm meg arról beszélt egyszer a kocsmában, hogy bejön neki a nevelőapja (17 évvel idősebb nála) és csak azért nem fekszik le soha vele, mert az anyjával van (vagy ha később szakítana az anyjával, akkor sem).
Azt írtad, hogy már nem is találkozol vele egyáltalán. Akkor meg? Anyud majd megbékél ezzel. Ha felhozza, mondd azt amit eddig is, aztán majd megbarátkozik azzal, hogy nem akarod látni a férfit. Mit szeretnél? Hogy anyud hagyja őt ott?
Anyud talán azért nevetgél, mert ő jobban ismeri a férfit, mint te:
Anyud idősebb felnőtt nő, mint te és biztos az életében rengeteg férfit látott, aki játékos, flörtölős, tökös, jó dumás, magabiztos úgy általában, mert ilyen a természete, de mindemelett hűséges. Én is tudnék jó pár ilyen embert mondani a tágabb környezetemből.
Tényleg tetszel neki? Igen. Tényleg megdugna? Igen. Megdug? Nem, mert anyuddal van együtt. Ha lenne mostohalányom aki jól néz ki, én is elismerném magamban, hogy megdugnám őt. Csak én nem kacérkodnék, mint ez a férfi. De ez azért van, mert én ennél visszafogottabb személyiség vagyok. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!