Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltakozik a barátom kézzel- lábbal a hajvágás és festés ellen?
Hátközépig érő barna hajam van, egytucat.
Szeretném levágatni fül alá érőre, vagy befestetni, hogy ne olyan legyen, mint a többi húszmillió lánynak, de a barátom ellenkezik és azt mondja, hogy nagyon kiakadna.
Miért a sima tucathaj a jó? Mi a baj a különlegessel?
Gondolom, hogy így tetszel neki, ahogy vagy.:)
A hajfestést jól gondold meg, 16 éven át feketére festettem, ma meg tízezreket költök arra, hogy ne látszódjon annyira a hajritkulásom, illetve próbálom visszafordítani a folyamatot.
De ha te nagyon más frizurát szeretnél, akkor csináltasd meg bátran, ha szeret, el fogja fogadni.
Mert nem akarja hogy valami ilyesmi történjen:
Én, tegnap írtam egy válaszban, párom levágatta és ott is hagytam egy fél évig, még valami nő formája nem lett:)
Nekem, a nőiesség jelképe a hosszú haj. Rövid hajú nő, olyan, mintha pasival kéne ágyba bújnom.
A hajfestéssel vigyázz! Sajnos a feltűnő színek és az erős színek (platina szőke, fekete, vörös) mind tönkre vágják a hajat, ha amúgy is rossz a hajad szerkezete akkor meg gyorsan is. Barátnőm is a barna haját szőkére festette és most csomókban hullik neki.
A festést bízd szakértőre! És időnként hagyd szegény hajad pihenni.
De szerintem hozd ki magadból a maximumot, úgy hogy figyelembe veszed az adottságait. A barna haj is lehet nagyon izgalmas, pl ombre festéssel. És akkor nem az egész hajad vágod taccsra. Vagy melírcsíkokkal.
Bennem egyedül a haj szép. Nem azért mert valami exra jó színe van, hanem szép egészséges, hosszú és csillogó. És ez emeli ki a tömegből. (Hiába tucatszínű)
A hajfestést tényleg ne!
Nem éri meg. Hidd el nekem!
Ha visszafordíthatnám az időt sose festeném be!
Több mint a fele kihullott! :(
Még mindig hullik. Félek,hogy kopasz leszek.
A festékkel óvatosan. Én se gondoltam,hogy ez megtörténhet pont VELEM.
Én más irányból közelítem meg a dolgot: a barátod megismert valamilyennek és így szeretett beléd. Vannak emberek, akik nagyon nehezen tudják elviselni a változásokat, azért tudom, mert én is ilyen vagyok.
A párom (férfi) megváltoztatta a frizuráját, és valahányszor ránézek, mindig az a benyomásom, hogy én nem ismerem őt, nem ugyanaz az ember, akibe beleszerettem.
Nagyon össze tud zavarni egy ilyen változás egy olyan embert, akinek az agya a részletekre van ráállva.
Ha a barátod is ilyen agyberendezkedésű, akkor egy ilyen drasztikus változás azt fogja eredményezni, hogy nem fogja tudni hová tenni az agyában, hogy ismerős vagy számára és mégis idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!