Hajnövesztés tippek?
Tudni kell rólam, hogy vállig érő göndör/ hullámos hajam van, vörösre festem, évek óta vasalom, nagyon ritkán szárítom.
Hogy növeszthetném meg a hajam? pénteken megyek egy frissítő vágásra kipróbálom a meleg ollót, és keratinos hajszerkezet újjápítést is kap a hajam:)
Szerintetek heti 2xi hajvasalás nagyon káros hővédő mellett? sajnos nem tudok lemondani róla annyira keszekusza a hajam hol nagyon bongyi hol hullámos, hő nélküli egyenesítő megoldást még nem találtam:/ egyszer voltam Brasil Cacau kezelésen ami egy darabig jó is de sztem attól kezdett hullani a hajam...
vagy esetleg ha rászoknék a heti 1xi hajvasalásra és mosásra úgy nem lenne vészes? szárítót nem használnék sose, festés meg két havonta, használnék hajvégápolót, hajpakolásokat?
van olyan ember akinek vasalás mellett is szép hosszú a haja?:)
vagy esetleg kókuszolaj/ ricinusolaj pakolás segíthet a töredezésre?
a festés és a vasalás nagyon nem tesz jót neki, amiatt törik vissza a vége.de magán a hajnövekedésen nem változtat. az inkább belső okok miatt lehet,hogy nem nő olyannyira.. próbáld ki a hajvitaminokat, vagy célzott vizsgálatot erre.. nekem brutál gyorsan nő a hajam. bár én már nem vasalom, de mondom, ennek nincs köze a növekedéshez, max a visszatörésben.
de ha rendesen ápolod, olajak és balzsamok minden alkalommal, akkor segíhet a látszatban,hogy ne tűnjön olyan töredezettnek. de helyreállítani nem fogja sajnos.
esetleg azt tanácsolom,hogy próbáld ki vasalás nélkül egy darabig. lehet,hogy nem is olyan szörnyű és megleszel úgyis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!