Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túl rövidre lett vágva a...

Túl rövidre lett vágva a hajam, tippek?

Figyelt kérdés

Tegnap szinte sírva jöttem ki a fodrásztól, ugyanis a vállig érő hajamat levágta annyira, hogy most éppen az államig ér...

Gondolom többet voltatok már ilyen helyzetben, esetleg van valami tippetek? Ti hogyan vészeltétek át? Esetleg tudtok valami hajnövesztési praktikát, ami bevált nálatok? Vagy ezen csak a türelem segít?

Köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 1. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:

itt mindenki a ricinusolajat ajánlja majd...

két hónap és nem lesz már annyira rövid, attól meg jól állhat még, hogy rövid. De hogy ahhoz a fodrászhoz többet nem mennék, az tuti, aki annyit vág, amennyit ő akar, a kedves vendég meg nem elégedett. Remélem, nem adtál borravalót.

2012. szept. 1. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor leültem otthon a tükör elé és addig kísérleteztem, míg rá nem jöttem, hogy hordjam, hogy nekem is tetszen..amíg nő addig türelem..
2012. szept. 1. 14:13
 3/6 Melinda- ***** válasza:

Szia! :) Én két éve ugyan ezzel szenvedtem..akkor sajnos csak a türelem segített..DE mára már megtudtam egy pár tippet ami igaz akkor jobban kellett volna de már mnid1. Na szóval..Mivel hogy sok lett a hajadból levágva így egészségesebb is lett, ami jó! Hetente kétszer kenj a hajadra ricinusolajat! (a gyógyszertárban tudod beszerezni párszáz forintért! de úgy kérd hogy hajra mivel ez a készítmény igazából hashajtó és a hajra is TÖKÉLETES. saját tapasztalatból mondom!) :) de itt egy videó a használatáról: [link]

én már két hónapja használom ezt az olajat és sokat nőtt azóta a hajam és még egészségesebb is lett! És még ajánlom hogy a balzsamot hanyagold és keress valami bio sampont.! :) remélem tudtam segíteni.

2012. szept. 1. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Az tényleg jó dolog, hogy full egészséges végű hajat kaptál. Nem telik ám sok időbe, míg ez ismét vállig ér, karácsonyra már sokkal másabb hajjal fogsz pompázni a fa előtt. :) Addig azonban sokat masszírozd a fejbőrödet, és tényleg próbáld úgy hordani, ahogy tetszik magadnak is: csatold fel a frufrudat, használj hajpántot, stb.
2012. szept. 1. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat, máris jobban érzem magam egy picivel:)

Kipróbálom a ricinust illetve a fejbőrmasszázst is, és persze megpróbálok türelmes lenni, bármennyire is nehéz:)

Tényleg nagyon köszönöm a segítségeket!

2012. szept. 1. 16:54
 6/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok, egyszer nekem is vágtak le sokat, de én megoldottam mert kapucnit vettem minden nap.
2012. nov. 4. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!