Évek óta roncsolt, szőkitett, agyonfestett haj rövidre vágása, vagy?
Figyelt kérdés
Eredeti hajszínem barna. Nem túl hosszó, állig ér, épp csak copfba tudom hátul fogni.Szőke volt,évekig.Majd kaptam egy agymenést és befestettem sötétre, ami persze nem tetszett, másnap rámentem radirral, simán vizzel, nem találtam elég szőkének és harmadnap ujra rámentem de akkor már radir és oxi. Na ez betett neki, leégett, törik és nagyon rossz állaga lett.
3 Hónapja nem nyultam hozzá, le akarom növeszteni a saját hajszinemre, na nem a szin miatt hanem, hogy az állaga normális legyen.
DE:nagyon törik, kisebb nagyonn darabokban de marokra jön, szóval leégett kb a tövétől 5 centire.
Az a kérdéesm, hogy hagyjam igy, és szenvedjek mig le nem nő, vagy vágassam le tüsire??? Mi használna neki a legjobban???
2012. aug. 31. 14:03
1/4 anonim válasza:
Az ha levágatnád tüsire mert igy inkább csak tovább töredezik.
2/4 anonim válasza:
Ha levágatod,a roncsolt haj nem szép látvány,sem a tapintása nem olyan.Inkább legyen rövid,de egészséges.
3/4 anonim válasza:
én növesztem. már majdnem a fele barna. nekem is 4 évig volt szőkítve masszívan, 3-4 havonta... tönkrement. nem érdekel, hogy néz ki most, de lenövesztem. váll alá ér már a hajam amúgy...
4/4 anonim válasza:
Amíg regenerálódik, az ígyis-úgyis idő, úgyhogy várnod mindenképpen kell. Ennek fényében szerintem érdemesebb levágatni, azzal még gyorsíhatod is a regenerálódás folyamatát. Biztosan nehéz rászánni magad, de hamarabb túlleszel ezen az időszakon. És szedj valamilyen hajvitamint, használj hajápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!