Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített hajat mikor lehet...

Szőkített hajat mikor lehet befesteni?

Figyelt kérdés

Ma szőkítették a hajam középbarnáról, de nagyon nem tetszik.:(

Festeni nem festette.

Vissza akarom festeni barnára.

Mikor lehet?

Így nem mehetek ki az utcára.

2012. jún. 18. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

ez ma már a 3. ilyen kérdés :/

Tehát akkor 3x-ra:) A Szőkítő nem színez csak leszívja a hajszíned. Utána kell rámenned olyan színnel ami neked tetszik,tehát vörös,szőke ami akarsz lenni.

Nem tudom ha ennyit nem tudsz erről miért vágtál bele otthon?

És ajánlatos egy termékcsaládból rámenni festékkel utána az összetevők miatt,fodrászom mondta.

2012. jún. 18. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
jah és sötét színnel ne menj rá,tehát barnával mert le fogja dobni.
2012. jún. 18. 20:06
 3/14 A kérdező kommentje:

nem otthon vágtam bele, mesterfodrász csinálta 15e ft-ért.

de nagyon gáz lett. :(

ombre hajat akartam. de ez kb. úgy néz ki, mintha én rontottam volna el itthon.:(

2012. jún. 18. 20:11
 4/14 anonim ***** válasza:

nahh igen..

Ez nem meglepő számomra,én is jártam olyan fodrásszalonba ahol 8-10 ezret kértek el egy festésért,úgy hogy rosszabb lett mint volt. Aztán találtam egy fodrászt aki nem hatalmas,kisebb szalonba dolgozik,mindig ő van nem cserélődnek a fodrászok,és tök átlag áron dolgozik festéssel és vágással 4-5 ezer ft.

Ezt csak mondom hogy nem mindig jó a drága,sőt..

Hát ez így neccesebb mert akkor most a töved barna alul szőke? Vagy hogy néz ki pontosan?

2012. jún. 18. 20:14
 5/14 A kérdező kommentje:

hát eddig én is megbíztam benne. eddig...

a te fodrászod hol van?

ígen pont így, ahogy leírtad, felül az alap hajszínem van, alul meg szőke. szted vissza tudják festeni?

köszi a segítséget.

2012. jún. 18. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:

hát ha nem akarsz megint otthagyni tízezret én nem hozzá mennék vissza.

Nem hiszem hogy segítség lesz mert én Győri vagyok:)

Annyit tudsz csinálni google-zol egy fodrász után megmondod mi a problémád telefon,megkérdezed rendbetudja -e hozni,és kérsz időpontot:) Mivel nem az egész hajad lett befestve lehet otthon nem menne egyedül a visszafestés.

2012. jún. 18. 20:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát az lesz, nem megyek vissza hozzá, hogy még 15-ért kijavítsa, amit ő rontott el...

Csak nem tudom hova menjek, mert eddig ő volt az egyetlen, akiben megbíztam. Kb. évente megyek fodrászhoz, de mindig el bírnak szúrni vmit... :''((

2012. jún. 18. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:

nehéz megtalálni a tökéletest:(

Nekem sikerült méghozzá úgy hogy senki nem vállalt el feketéből szőkére vissza,csak ő és nem lettem kopasz,de nem is károsodtam,fokozatosan csinálta:)

Melyik városba laksz?

2012. jún. 18. 20:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Budapesten.
2012. jún. 18. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:

akkor tegyél fel egy új kérdést hogy ki tud budapesten megbízható ügyes fodrászt?:)

Biztos kapsz ajánlatokat.

2012. jún. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!