Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztés tippek?

Hajnövesztés tippek?

Figyelt kérdés
Elég hosszú hajam van, a lapockáim alá ér egy 5 cm-rel. Szeretnék viszont derékig érő hajat. Most váltottam fodrászt, mert az előzővel nem voltam megelégedve. Ő sokkal jobb, szakmailag is nagyon ott van. Megvizsgálta a hajam, a fejbőröm, azt mondta, hogy nagyon jó minőségű hajam van, meg tudom növeszteni, ha szeretném. Azt mondta, havonta 1 cm-t nő a haj, ha növeszteni szeretném, 3 havonta járjak hozzá visszavágatni picit, kb 1 cm-t. Kérdeztem, hogy van-e valami trükk, hogy gyorsabban nőjön. Azt mondta, nincs, de kérdezgessek embereket, hátha tudnak valamit. Hallottam már ezer meg egy módszert, a kapszuláktól kezdve különböző samponokon át a ricinusolajig, de nem akarok mindent végigpróbálni. Nektek bevált valamelyik módszer? Szívesen fogadok bármi tippet. Gyógyszert, "vitamint" nem szedek be, de bármi kence, hajápolási termék jöhet. :) Köszönöm előre is!
2014. okt. 31. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ricinusolaj bevált nekem. Meg kapható a Rossmannban egy haj- és körömerősítő vitamin, azt ajánlják. A hajadat kíméld a hőtől és hordd sokat összefogva!:) Youtube-on írd be, hogy "Beautysecretsfromnora", kattints a csatornájára, ő azt hiszem a héten rakott fel egy videót a témával kapcsolatban, ott sok tanácsot ad!
2014. okt. 31. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ricinusolajat használtam amitől hamar megnőtt (szerencsére, mivel a fodrászom túl rövid hajat vágott, és alig mertem utána tükörbe nézni olyan rossz lett). Illetve én most hennázom és nagyon sokat nőtt már, de tudom ez nem mindenkinek válhat be mivel a henna nem növesztésre van alapvetően hanem festésre.
2014. okt. 31. 14:48
 3/3 anonim válasza:
2014. okt. 31. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!