Mit tegyek hogy gyorsabban nőjön a hajam?
Nekem látványosan nőtt 4 cm-ert a hajam 2hónap alatt. Most derékig ér a hajam, és szerintem azért mert nem csináltam vele semmit. Szó szerint. Nem vasaltam, heti 2x mostam hajat, még megszárítani se szárítottam meg, a végére kentem egy kis olívaolajat hajpakolásként (az úgy rendbe hozta a száraz végeket).
Remélem tudtam segíteni! :)
Én is ki szeretném probálni a ricinusolajat.Azt olvastam hogy hatásos probáld ki szerintem te is én ezt olvastam: Ricinusolaj-a legjobb hajnövesztő szer: hogyan használjuk?
Már annyi, de annyi alkalommal kaptam ezt a kérdést, mikor a ricinus olajos pakolásról beszéltem, hogy úgy gondoltam, egyszerűbb, ha összeszedem egy postban a választ, és válaszként csak ezt linkelgetem. :) Szóval, mint azt már bizonyára rengetegen hallottátok, a ricinus olaj a hosszabb hajra vágyók első számú fegyvere. Ez nem csak városi legenda, a hoxa.hu-n számtalan sikeres hajhosszabbodás van dokumentálva, -hajnövesztési naplókként keressétek-amiben kizárólag a ricinus olaj játszott szerepet. Volt, akinek heti 2 cm-es hosszabbodás következett be! Ami a legjobb az egészben, hogy az olaj nem drága, bármely patikában beszerezhető, és a pakolás elkészítése sem bonyolult.
Hol tudom megvenni és mennyibe kerül?
500 Ft/dl a patikákban. Érdemes a vásárlásnál hozzátenni, hogy hajra szeretnéd használni, hogy ne nézzenek furán, ha nagyobb kiszerelést kérsz, ugyanis általában kis üvegben adják, mert hashajtóként szokták vinni a legtöbben, de ha hajra használjuk, érdemes egyszerre akár 3-4 decit is megvenni belőle.
Hogyan készítsek belőle pakolást?
A pakolásnak számtalan elkészítési formája ismert:
(mindig száraz hajra vigyük fel!)
Kb fél deci (hajhossztól függ) ricinusolajat tegyünk mikroba, hogy felmelegedjen, majd keverjük össze 1-2 tojás sárgájával, hogy sűrű masszát kapjunk.
Ehhez tehetünk pár csepp citromlevet (szőke haj esetében)
Vagy vitamin kapszulákat (por formájában), pl E-vitamin
Tojás helyett elkészíthetjük olíva vagy napraforgó olajjal is a keveréket (megkönnyíti a kimosást)
Vagy a szokásos hajpakolásunkhoz is adhatjuk
Remélem bírtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!